Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Dette er mannen som er ny landssjef for Focus Nordic i Norge

Publisert

den

Rune Reiersen er ansatt som Country Manager Sales for Norge, melder Focus Nordic.

Reiersen har vært salgssjef og markedssjef inntil nå.

Rune Reiersen startet sin karriere i Aronsen AS i 1995 og så tidlig potensialet ved å slå seg sammen med Focus Trading og Westheimer AS. Han var også en av de første som foreslo å grunnlegge Focus Nordic i 2010. Rune har spilt en viktig rolle i utviklingen av Focus Nordic og vil fortsette å gjøre det i den nye rollen, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Focus Nordic ble grunnlagt da de tre nordiske fotodistributørene Focus Trading AB, Westheimer A/S og Aronsen A/S ble slått sammen.

Focus Nordic beskriver seg selv som den ledende distributøren av foto og video i Europa, med mer enn 60 varemerker representert i 28 markeder. Focus Nordic er resultatet av en fusjon mellom et svensk, et norsk og et dansk selskap, med historie helt tilbake til 1955.

I andre interne omrokkeringer finner vi disse endringene:

Stefan Karlberg er ansatt som ny Chief Operating Officer i tillegg til sin nåværende rolle som Chief Financial Officer. Som COO er han ansvarlig for den daglige driften i Gøteborgs hovedkontor i Sverige. Stefan har arbeidet for Focus Nordic i ti år og har i løpet av denne tiden vært tett involvert i alle strategiske og operasjonelle beslutninger.
Tobias Lehtinen er ansatt som Country Manager Sales for Sverige og vil ha ansvaret for det svenske salgsteamet. Tobias startet i Focus Nordic for to år siden og har gjort en god jobb med nøkkelkundene våre og har implementert mange nye ideer til organisasjonen. I den nye rollen vil Tobias fortsette å utvikle den svenske virksomheten.
Henrik Heise er ansatt som Country Manager Sales for Danmark og vil ha ansvaret for det danske salgsteamet. Henrik har vært hos Focus Nordic i sju år. Han har lenge endret måten Focus Nordic jobber med den profesjonelle videokanalen, lokale ambassadører og sosiale medier. I den nye rollen vil Henrik fortsette å utfordre status quo og finne nye veier fremover.

          
Annonse
Skriv en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

september 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær