Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Dette er mannen som er ny landssjef for Focus Nordic i Norge

Avatar photo

Publisert

den

Rune Reiersen er ansatt som Country Manager Sales for Norge, melder Focus Nordic.

Reiersen har vært salgssjef og markedssjef inntil nå.

Rune Reiersen startet sin karriere i Aronsen AS i 1995 og så tidlig potensialet ved å slå seg sammen med Focus Trading og Westheimer AS. Han var også en av de første som foreslo å grunnlegge Focus Nordic i 2010. Rune har spilt en viktig rolle i utviklingen av Focus Nordic og vil fortsette å gjøre det i den nye rollen, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Focus Nordic ble grunnlagt da de tre nordiske fotodistributørene Focus Trading AB, Westheimer A/S og Aronsen A/S ble slått sammen.

Focus Nordic beskriver seg selv som den ledende distributøren av foto og video i Europa, med mer enn 60 varemerker representert i 28 markeder. Focus Nordic er resultatet av en fusjon mellom et svensk, et norsk og et dansk selskap, med historie helt tilbake til 1955.

I andre interne omrokkeringer finner vi disse endringene:

Stefan Karlberg er ansatt som ny Chief Operating Officer i tillegg til sin nåværende rolle som Chief Financial Officer. Som COO er han ansvarlig for den daglige driften i Gøteborgs hovedkontor i Sverige. Stefan har arbeidet for Focus Nordic i ti år og har i løpet av denne tiden vært tett involvert i alle strategiske og operasjonelle beslutninger.
Tobias Lehtinen er ansatt som Country Manager Sales for Sverige og vil ha ansvaret for det svenske salgsteamet. Tobias startet i Focus Nordic for to år siden og har gjort en god jobb med nøkkelkundene våre og har implementert mange nye ideer til organisasjonen. I den nye rollen vil Tobias fortsette å utvikle den svenske virksomheten.
Henrik Heise er ansatt som Country Manager Sales for Danmark og vil ha ansvaret for det danske salgsteamet. Henrik har vært hos Focus Nordic i sju år. Han har lenge endret måten Focus Nordic jobber med den profesjonelle videokanalen, lokale ambassadører og sosiale medier. I den nye rollen vil Henrik fortsette å utfordre status quo og finne nye veier fremover.

          

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse
Skriv en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

desember 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Facebook

populær