Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

DX med ny markedssjef

Publisert

den

DX har for første gang ansatt egen markedsansvarlig. Bergenseren Endre Hestnes gyver fatt på jobben med base i Bodø.

Navn: Endre Hestnes
Fødselsdato: 30.12.1986
Stillingstittel: Markedsansvarlig
Tid i bransjen: Starter i DX 1. desember 2017
–  Fortell oss litt om din utdannings- og yrkesbakgrunn!
– Jeg er utdannet siviløkonom med spesialisering innen internasjonal forretning og markedsføring og har bachelor i eksportmarkedsføring fra Nord Universitet. Etter endt utdannelse fikk jeg jobbtilbud om å bli kundeansvarlig i Personalhuset Staffing Group i Bodø, noe jeg takket ja til og har vært i Personalhuset frem til jeg begynner i DX 1. desember 2017. I tillegg har jeg jobbet de siste fem årene for Parkenfestivalen, hvor jeg har hatt ansvar for spørreundersøkelsen deres.
– Jeg gleder meg til å starte i ny jobb og ta en del av kulturhusbransjen!
– Hva blir dine viktigste arbeidsoppgaver?
Jeg kommer inn for å avlaste og jobbe mot både eksisterende og potensielle nye kunder, samt jobbe med digital markedsføring, markedskommunikasjon og videre produktutvikling. Vi har mange planer/ideer som skal diskuteres og implementeres når jeg starter i desember. Vi skal også jobbe med å opprette et CRM system for å bedre kommunikasjonen mot våre kunder.
– Hvor leser du nyheter?
– Nyheter blir lest på nett og nyhetsbrev.
– Abonnerer du på noen strømmetjenester for film/serier og går du på kino?
– Jeg bruker Netflix og Apple TV. Jeg prøver å bruke kino så ofte som mulig.
– Hva gjør du helst når du skal slappe helt av?
– Sitter i sofaen med en god serie. En langtur med god musikk på ørene får meg også til å slappe av og klarere tankene mine.
– Hvilke av kommende arrangementer i 2017 gleder du deg mest til?
– Jeg har nylig deltatt på Kulturhusnettverk i Stavanger, noe som var både interessant og hyggelig. Det var kjekt å få treffe eksisterende kunder og potensielle kunder for DX. Ellers ser jeg frem til julebord og filmtreff i Oslo i begynnelse av desember.
– Hva er din beste egenskap i jobben din?
– Det første er min utdannelse. Ellers synes jeg det er meget viktig med god kundeservice og dette er noe jeg er ganske opptatt av også. Man ønsker alltid å gå den ekstra milen for kundene hvis mulig. Og jeg har ganske stor interesse og et stort nettverk i mitt fagområde.
– Hadde du hørt om Kulturhusmagasinet før du hørte fra oss?
Nei, dessverre, men har alltid regnet med at det finnes slike magasiner.
– Har du tips til hvem vi bør intervjue i denne spalten?
– Du må gjerne høre med Oddvar Jenssen, Tore Hansen og/eller Martin Berg i DX.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

august 2022
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær