NYTT OM NAVN

DX med ny markedssjef

Endre Hestnes er nyansatt markedsansvarlig i DX. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

DX har for første gang ansatt egen markedsansvarlig. Bergenseren Endre Hestnes gyver fatt på jobben med base i Bodø.

Navn: Endre Hestnes
Fødselsdato: 30.12.1986
Stillingstittel: Markedsansvarlig
Tid i bransjen: Starter i DX 1. desember 2017

ANNONSE FRA BOSE:

–  Fortell oss litt om din utdannings- og yrkesbakgrunn!

– Jeg er utdannet siviløkonom med spesialisering innen internasjonal forretning og markedsføring og har bachelor i eksportmarkedsføring fra Nord Universitet. Etter endt utdannelse fikk jeg jobbtilbud om å bli kundeansvarlig i Personalhuset Staffing Group i Bodø, noe jeg takket ja til og har vært i Personalhuset frem til jeg begynner i DX 1. desember 2017. I tillegg har jeg jobbet de siste fem årene for Parkenfestivalen, hvor jeg har hatt ansvar for spørreundersøkelsen deres.

– Jeg gleder meg til å starte i ny jobb og ta en del av kulturhusbransjen!

– Hva blir dine viktigste arbeidsoppgaver?

Jeg kommer inn for å avlaste og jobbe mot både eksisterende og potensielle nye kunder, samt jobbe med digital markedsføring, markedskommunikasjon og videre produktutvikling. Vi har mange planer/ideer som skal diskuteres og implementeres når jeg starter i desember. Vi skal også jobbe med å opprette et CRM system for å bedre kommunikasjonen mot våre kunder.

– Hvor leser du nyheter?

– Nyheter blir lest på nett og nyhetsbrev.

– Abonnerer du på noen strømmetjenester for film/serier og går du på kino?

– Jeg bruker Netflix og Apple TV. Jeg prøver å bruke kino så ofte som mulig.

– Hva gjør du helst når du skal slappe helt av?

– Sitter i sofaen med en god serie. En langtur med god musikk på ørene får meg også til å slappe av og klarere tankene mine.

– Hvilke av kommende arrangementer i 2017 gleder du deg mest til?

– Jeg har nylig deltatt på Kulturhusnettverk i Stavanger, noe som var både interessant og hyggelig. Det var kjekt å få treffe eksisterende kunder og potensielle kunder for DX. Ellers ser jeg frem til julebord og filmtreff i Oslo i begynnelse av desember.

– Hva er din beste egenskap i jobben din?

– Det første er min utdannelse. Ellers synes jeg det er meget viktig med god kundeservice og dette er noe jeg er ganske opptatt av også. Man ønsker alltid å gå den ekstra milen for kundene hvis mulig. Og jeg har ganske stor interesse og et stort nettverk i mitt fagområde.

– Hadde du hørt om Kulturhusmagasinet før du hørte fra oss?

Nei, dessverre, men har alltid regnet med at det finnes slike magasiner.

– Har du tips til hvem vi bør intervjue i denne spalten?

– Du må gjerne høre med Oddvar Jenssen, Tore Hansen og/eller Martin Berg i DX.

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like