Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Her er den nye generalsekretæren i BFSP

Publisert

den

BFSP (Bransjeforeningen for sceneteknisk produksjon) har ansatt Carolin Molina-Rustad (36) som ny daglig leder.

Carolin Molina-Rustad har ifølge BFSP-styret «en imponerende CV og et strålende humør», og skal nå ta ansvar for foreningens prosjekter, aktiviteter og administrasjon, samt bidra kreativt til videre utvikling av BFSP.
Molina-Rustad erstatter tidligere generalsekretær Per Morten Hoff.
BFSP ble stiftet for for fire år siden, i 2015, og har nå over 30 medlemmer blant norske LLB-utleieselskaper.

Fra BFSP-standen under LLB 2019. Foto: John Håkon Asker, SCENEMAGASINET.no ©


En av foreningens aktive medlemmer, Sondre Døli i Optilux, har fortalt SCENEMAGASINET at BFSP er opptatt av å skape en «sunnere bransje» og de ser frem til at det kan komme en fremtidig utdanningsvei for nettopp denne bransjen.
Carolin Molina-Rustad lover at hun nå skal ta tak i sakene som BFSP er opptatt av å, og få fremdrift i dem. Hun skal også aktivt forsøke å få med enda flere firma til å bli medlemmer.
– Hva vet du om bransjen fra før av?
– Jeg har jobbet med ting innen sektoren, og sett disse menneskene, men ikke visst så mye om dem og hva de har på dagsorden. Men nå setter jeg meg inn i tema som kulturmoms, få godkjent yrkesfagutdanning innen lyd, lys, sceneteknikk og kursing innen rigging.
Carolin forteller at hun var på utkikk etter en deltidsjobb ved siden av frilansjobbing.
– Men nå skal jeg konsentrere meg om den nye jobben, sier hun til Scenemagasinet.no.
Carolin Molina-Rustad har bachelor i Kultur og Kommunikasjon ved Universitetet i Oslo og fag innen audiovisuell kommunikasjon ved Universitetet Complutense i Madrid i Spania. Hun har vært leder for for det Spansk- Norske Handelskammer. Videre har Carolin jobbet med alt fra politiske debattprogram til ren underholdning, både med produksjon og innhold. Hun har blant annet vært med å produsere talentprogrammet Idol, ved behov steppet inn som produksjonsleder for debattprogrammet Tabloid og magasinet God morgen Norge, produsert nyheter for TV2 Nyhetskanalen og TV2 Sporten, samt skrevet manus, hatt regi og klipp på diverse kortfilmer.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2022
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Facebook

populær