Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Ny sjef for familiebedriften Jørgen Holmefjord AS

Avatar photo

Publisert

den

Holmefjord-familien trer til side og har ansatt Tommy P. Storstein som ny daglig leder.

Tommy P. Storstein har bakgrunn fra elektro- og svakstrømbransjen og kommer fra stillingen som konserndirektør for Salg og Marked i Kitron ASA. Han startet hos Jørgen Holmefjord AS 1. april 2019.
Torstein Stavdal har samtidig blitt utnevnt som salgssjef i Jørgen Holmefjord AS. Han får et overordnet ansvar for alt salg og inngår i selskapets ledergruppe. Stavdal har 18 års erfaring i Jørgen Holmefjord AS med løsningssalg og som kursholder innen testing av felles kablingssystemer. I tillegg har Erik Sørdal Landsem blitt ansatt som ny teknisk selger. Erik har lang erfaring innen salg og rådgivning til AV bransjen, sist fra Multitechnic AS og Rubicon AS.

Salgssjef Torstein Stavdal (t.v.) og selger Per Brustad hos Jørgen Holmefjord leser spennende magasiner, som KINOMAGASINET og SCENEMAGASINET fra JB Forlag. Vi sverger, magasinene lå der på bordet da vi kom på standen, vi la dem ikke der! Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


«Med den nye organisasjonen ønsker vi å heve servicegraden og styrke samarbeidet med nye og eksisterende kunder,» heter det i en uttalelse fra selskapet.
– Jeg er både stolt og ydmyk for å ta over den daglige driften av et så etablert og stødig selskap som Jørgen Holmefjord AS, sier Tommy P. Storstein.
– Selskapet har vært veldrevet i mange år og har et sterkt merkenavn i bransjen. Det ligger imidlertid store vekstambisjoner for selskapet, og jeg ser frem til å jobbe med en så kompetent organisasjon. Vi vil nødvendigvis både videreutvikle tjenestespekteret og vurdere nye markeder for å hente ut det fulle potensialet.
– Styret har vært i en lengre rekrutteringsprosess med å ansette en ny daglig leder. Valget falt på Tommy fordi han har vist at han kan skape engasjement og resultater som gjør at vi mener han er den beste til å nå målene styret har satt, sier styreleder Jørgen Holmefjord.

Tommy Storstein er ny daglig leder hos Jørgen Holmefjord AS. Foto: Per Brustad, Jørgen Holmefjord AS ©


Tidligere daglig leder, Kaare Jørgen Holmefjord, tok selv initiativet til endringene. Han opplyser at han tidlig så at det krevdes tiltak for å profesjonalisere selskapet for å få til viktige endringer, og han er glad for at Storstein nå er på laget. Selv går han over i en teknisk rolle i selskapet som i 2019 runder 35 år på det norske markedet.

Angeline Walsh fra Belden Storbritannia. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


http://scenemagasinet.no/llb-2019-the-cable-guy-fra-jorgen-holmefjord/

Om Jørgen Holmefjord AS:
Selskapet har siden etableringen i 1984 vært ledende på leveranser av bedriftskritiske kablingssystemer. I løpet av de mer enn 35 årene har firmaet levert milevis av signalkabel til det norske markedet. Produktspekteret omfatter i dag kabelprodukter og løsninger for bygg, industri, lyd og bilde, infrastruktur og dataromsløsninger. Selskapet er kjent for sin kompetanse og leveringspresisjon. Jørgen Holmefjord AS representerer ledende produsenter som Belden, Panduit, Fluke Networks og RFS og tilbyr også egenutviklede kabelprodukter og kundespesifikke løsninger. Datterselskap er Adeptor AS.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

februar 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Facebook

populær