Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Her er CBO – Scandecs nye markedssjef

Avatar photo

Publisert

den

KOLBOTN: Scandec er i siget for tiden og har nå ansatt Cecilie Bøckmann Olsen (30) som ny markedssjef.

Cecilie kommer opprinnelig fra Fredrikstad, men bor nå i Oppegård – samme kommune som Scandec holder til.
Hun har, sin unge alder til tross, en solid bakgrunn blant annet fra Norwegian Outlet på Vestby (som markedskoordinator og digital media manager), og dataleverandøren CBK Distribusjon. Hun har også drevet eget medieselskap, CBO Media, med fokus på nettsider og journalistikk.
Cecilie er utdannet ved Høgskolen i Gjøvik og har gått medier og kommunikasjon på Glemmen videregående skole.
– Det er selvsagt mye å sette seg inn i, men det går bra, da jeg liker «gadgets»! De interaktive skjermene fra Promethan er de produktene jeg er mest imponert over så langt, sier Cecilie til Kulturhusmagasinet.no.
Nå får hun god drahjelp fra salgs-og markedsdirektør Kjell Haukelidsæter og Frode Øygard, salgssjef Pro Audio, med å komme seg inn i de nye rutinene.

Klar på nykontoret – Scandecs nye markedssjef: Cecilie Bøckmann Olsen (30). Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


Scandec satser på flere fronter, blant annet med utdanningsportalen http://www.aktivundervisning.no, og de oppdaterer både Facebooksiden og Instragram-kontoene titt og ofte.
– Litt av oppgaven min blir å finne «den røde tråden» i uttrykket til Scandec. Jeg synes Scandec har vært veldig flinke på sosiale medier. Dette er en nisje hvor folk jobber med det de brenner for. Scandec legger ofte ut ting når de ansatte er ute på oppdraget, og er flinke til å bygge opp renommeet om at Scandec er gode på systemer.
– Mange glemmer å være sosiale på sosiale medier, mener Cecilie.
– Man må lage innhold som kundene vil se, og ikke bare «pushe» ut budskap, men kommunisere med kundene. Her skal jeg følge opp det gode grunnlaget som er lagt.

Markedssjef Cecilie Bøckmann Olsen og administrerende direktør Knut Øversjøen i Scandec. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


– Vi er veldig fornøyd med å ha ansatt Cecilie, sier Kjell Haukelidsæter i en kommentar.
Hun startet i jobben 3. september 2018.
http://kulturhusmagasinet.no/pensjonerer-seg-som-72-aring-etter-25-ar-i-scandec/
John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær