Se oss i sosialt media

ARRANGEMENT

Hvordan komme i gang igjen med arrangementer

Avatar photo

Publisert

den

Alle venter på en form for normalitet, hvor det å delta på arrangement og gå på kino og oppleve konserter blir vanlig igjen. Men hvordan skal arrangørene forberede seg?

11. mai, 12. mai og 18. mai er det klart for høyaktuelle webinarer i regi av Yesplan, som tar for seg nettopp dette med hvordan man skal gjenåpne små, mellomstore og store konsertsteder og arenaer. Det er gratis deltakelse og høyaktuelle temaer.
Vi har alle drømt om at dette skulle skje, at den kulturelle sektoren igjen får drifte som normalt. Men det må planlegges mye. Man må forholde seg til en rekke scenarioer og muligens færre ansatte.
På hvert webinar bistår eksperter innen området som selv jobber med dette til daglig. De vil drøfte hva som man må planlegge og ha klart, og ser detaljert på praktiske ting man bør tenke på, og gi en ansikt i hvordan de organiserer arbeidet.
Kjetil Polden – Event manager hos Oslo Konserthus – er en av deltakerne.
Han er med på webinaret 12. mai, og har snart ti års erfaring fra hovedstadens konserthus. Han planlegger konserter, messer og konferanser ved Oslo Konserthus.
Så hva gjør Yesplan?
Jo, de har laget en softwareløsning som samler alt et kulturhus eller tilsvarene trenger.
Glem Excel, Dropbox og Google Docs og et virvar og kaos.
I Yesplan samles alt på et sted, fra kontakter, programmering og planlegging av alle arrangement, utstyrslister, personellinformasjon, budsjett, rapporter osv.

Nå kjører Yesplan i gang tre online eventer vedrørende gjenåpningen i Norden: (lenker i hver tittel).
11. mai: Hvordan gjenåpne attraksjoner, gallerier og mindre steder
12. mai: Hvordan gjenåpne regionale og mellomstore kultursteder
18. mai: Hvordan gjenåpne kjeder med flere lokaler og store, komplekse arrangement
Blant Yesplans kunder i Norge finner vi blant annet Rosendal teater, Ælvespeilet, Sandnes kulturhus, Nøtterøy kulturhus, Ibsenhuset, Norsk filminstitutt, Sola kulturhus, Bølgen kulturhus og Drammen scener.
Les mer om YESPLAN her på PRO AV MAGASINET.no: 

Yesplan på frierferd til den norske kulturbransjen

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær