Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Ledig jobb som leder av Kulturhuset Stabekk Kino

Avatar photo

Publisert

den

Stillingen som daglig leder i 80 prosent stilling er nå ledig for tiltredelse snarest mulig etter 1. februar 2019.

Heidi Quirina Bach Dal er nåværende daglig leder og takker for seg. Hun har vært med helt siden starten av kulturhuset.
Film, musikk, teater, dans og andre kulturformer fyller Kulturhuset Stabekk Kino.
Huset har vært i drift som en stiftelse, siden den kommunale kinomatografen stengte 14. desember 1997. Da ble Stabekk kino lagt ned og Kino1 startet opp privat i Sandvika (som senere ble SF Kino/ODEON).

Jan-Morten Torrissen. Foto: Privat.


Jan-Morten Torrissen, styreleder i Kulturhuset Stabekk Kino, sier til vårt nettsted at stillingen som daglig leder er veldig allsidig.
– Den vil passe for en person som kan evne å trekke på ressurser i nærmiljøet og fylle huset med innhold som vil appellere både i nærmiljøet og de litt utenfor den nærmeste krets, sier Torrissen.
Virksomheten drives av brukerforeningen. Styret, som er valgt av brukerforeningen, har ansvaret for å fylle huset med aktiviteter. Brukerforeningen består av lokale velforeninger i Østre Bærum og lokale organisasjoner og grupper som har sine aktiviteter på huset.
De mottar noe støtte fra Bærum Kommune – Kulturavdelingen. Bærum kommune eier huset og sørger for løpende vedlikehold.

Fra ene gangen i Kulturhuset Stabekk Kino. Foto: Kulturhuset Stabekk Kino.


Kulturhuset Stabekk kino har mange muligheter og et stort potensial, mener styrelederen: Kino- og teatersal, festsal, foajé og flere andre rom. Huset representerer en arena både for profesjonelle aktører og for amatører innenfor ulike sjangre.
Kulturhuset Stabekk Kino er også et attraktivt sted for private arrangementer som konfirmasjoner, bryllup og runde dager.
Kinoen har også digitale visningsmuligheter, men mangler foreløpig utstyr for filmvisning i det nye digitale kinoformatet DCP. De viser filmer fra 35 mm-projektør, samt Blu-ray, DVD og strømmetjenester.
Det er noe skolekinovisninger på dagtid, filmklubb annenhver onsdag, seniorkino på dagtid, noen førpremierer, markedsdager med filmvisninger og gratiskino 1. mai hvert år.
– Kulturhuset Stabekk Kino sier at de har planer om å oppgradere kinoutstyret i løpet av 2019, opplyser Jan-Morten Torrissen til Kinomagasinet.no.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær