NYTT OM NAVN

Nå skal ålesunderne få vite mer om kulturhusene sine

Ingeborg Refsnes er ansatt som markedsansvarlig på Parken kulturhus/Arbeideren i Ålesund. Foto: Rune Hagen.

Journalist Ingeborg Refsnes tar steget over til «den andre siden» og er nyansatt markedsansvarlig på Parken kulturhus/Arbeideren i Ålesund.

Stillingen er nyopprettet. Refsnes starter 2. januar 2019. Hun ble valgt som én av 39 søkere.

ANNONSE FRA BOSE:

– Vi er svært fornøyde med å få Ingeborg Refsnes med på laget, sier Hans Pareliussen, kulturhusleder for Parken kulturhus og Arbeideren.

– Hun er den rette til å jobbe for å gjøre kulturhusene enda mer synlige og formidle og kommunisere alt som skjer hos oss, mener han.

– Ikke minst når det gjelder vårt nye tilbud i foajeen på kulturhuset. Refsnes blir også sentral i den strategiske videreutviklingen av kulturhuset. Å ha en person som utelukkende jobber med markedsføring og kommunikasjon har vært et savn i lang tid.

Hans Pareliussen er kulturhusleder, for Parken kulturhus og Arbeideren i Ålesund. Foto: Privat.

Ingeborg Refsnes er utdannet journalist og fotograf, og har jobbet mange år i blant annet Adresseavisa. De siste årene har hun jobbet frilans og drevet sitt eget kommunikasjonsbyrå, Ref.

– Det er oppløftende at denne stillingen er opprettet. Jeg ser kulturhusene som livsnødvendige institusjoner i byen, sier Ingeborg.

– Dette er en ny bransje for meg, men jeg ser samfunnsoppdraget i å bygge et kulturhus hvor folk føler seg hjemme og velkommen, på tvers av kjønn, alder, religion og sosial klasse. Det er uhyre viktig for meg å være med og skape et raust og åpent hus.

– Vi må jobbe både langsiktig og strategisk, og være synlige fra dag til dag. Digitale flater er selvfølgelig viktig. Ettersom jeg både er journalist og fotograf, kommer nok kulturhusets forestillinger og hverdag til å bli dokumentert og formidlet i større grad. Slik håper jeg vi kan bygge merkevare og identitet.

Folk i kulturhus: Hans Pareliussen

Se så fint det ble hos Parken kulturhus!

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like