Se oss i sosialt media

LEDIG STILLING

Ledige kulturhusjobber i Moss, Oslo, Kristiansand og Stjørdal

Avatar photo

Publisert

den

Gode muligheter hos Kilden Teater og Konserthus, Kimen Kulturhus, Moss kulturhus og Nationaltheatret.

Det dukker stadig opp attraktive jobber for teknisk dyktige fagfolk hos kulturhusene over det ganske land.
Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand søker nå etter multitekniker i produksjonsavdelingen. Som multitekniker har man spesielt ansvar for å avvikle forestillinger og være arrangementsansvarlig for enkeltproduksjoner. Stillingen er fast og på heltid.
Kimen Kulturhus i Stjørdal kommune søker etter scenemester og logistikkansvarlig. Scenemester er øverste operative leder under avvikling av arrangement, og leder arbeidet til den øvrige tekniske staben.
Moss kulturhus har ledig fast 100 % stilling som lydtekniker. Arbeidet vil i stor grad foregå på kveldstid- og i helger, oppgavene er drift, rigging og vedlikehold av kulturhusets lyd-, lys- og sceneutstyr, samt lyddesign til konserter, drama og musikkteater.
Nationaltheatret har ledig stilling som lysmester. De søker etter en kandidat med solid lysteknisk bakgrunn, allsidig teaterkunnskap og gode samarbeidsevner til et spennende og profesjonelt teatermiljø.
 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær