LEDIG STILLING

Sennheiser utvider i Norge

Richard Opsahl-Engen & Co. hos Sennheiser Nordic (Norway) ønsker seg ny kollega. Her Richard på kontoret på Helsfyr i Oslo, torsdag 19. september 2019. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

Selskapet skal ansette en tredje selger.

Det går bra for Sennheiser Norge. Nå ansetter de en ny person, melder selskapet. Det er ledig stilling som Key Account Manager innen Professional Audio B2B.

ANNONSE FRA BOSE:

Sennheiser Nordic (Norway) omsatte i 2018 for hele 46,3 millioner kroner.

Fra før av har Sennheiser to selgere i Norge: Richard Opsahl-Engen og Robert Chaston, samt to andre ansatte, Terje Aamodt Nybakk (servicetekniker) og Linda Halvorsen (kundeservice).

Selskapet er et av få internasjonale LLB-leverandører som også har eget salgs- og servicekontor i Norge, mens andre merker er representert via underleverandører, dvs. norske selskap med distribusjonsrettighetene.

– Det ein stor fordel for Sennheiser å ha egen avdeling i Norge. Vi har et tett fokus på ting som skjer her, forklarer Richard Opsahl-Engen, som nå skal holde to store informasjonsmøter om Digital Dividend 2. De skjer i Oslo (24. september 2019, hos Konsertsystemer LLB AS) og i Trondheim (26. september 2019, hos Trondheim Lyd AS.

Richard Opsahl-Engen (Key Account Manager), Terje Aamodt Nybakk (servicetekniker) og Linda Halvorsen (kundeservice). Robert Chaston (Key Account Manager) var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

Les mer om dette her:

Mer trådløs info fra Sennheiser

– Vi er et firma, med to fokusområder: Pro Audio og forbrukerprodukter. Music Industri (MI) og installasjon ligger også under Pro Audio. Fordelen for Sennheiser med lokal tilstedeværelse i de nordiske landene og Baltikum er at vi har fått mer kontroll på egen merkevare, og en større satsning på forbrukerprodukter, har Richard Opsahl-Engen tidligere opplyst overfor Scenemagasinet.

Mer om Sennheiser her:

Alle gode ting er tretten Sennheiser-år

Sennheiser vil ha frekvensskiftet unnagjort så raskt og så smertefritt som mulig

Trådløst og på øret fra Sennheiser

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like