Se oss i sosialt media

LEDIG STILLING

Sennheiser utvider i Norge

Avatar photo

Publisert

den

Selskapet skal ansette en tredje selger.

Det går bra for Sennheiser Norge. Nå ansetter de en ny person, melder selskapet. Det er ledig stilling som Key Account Manager innen Professional Audio B2B.
Sennheiser Nordic (Norway) omsatte i 2018 for hele 46,3 millioner kroner.
Fra før av har Sennheiser to selgere i Norge: Richard Opsahl-Engen og Robert Chaston, samt to andre ansatte, Terje Aamodt Nybakk (servicetekniker) og Linda Halvorsen (kundeservice).
Selskapet er et av få internasjonale LLB-leverandører som også har eget salgs- og servicekontor i Norge, mens andre merker er representert via underleverandører, dvs. norske selskap med distribusjonsrettighetene.
– Det ein stor fordel for Sennheiser å ha egen avdeling i Norge. Vi har et tett fokus på ting som skjer her, forklarer Richard Opsahl-Engen, som nå skal holde to store informasjonsmøter om Digital Dividend 2. De skjer i Oslo (24. september 2019, hos Konsertsystemer LLB AS) og i Trondheim (26. september 2019, hos Trondheim Lyd AS.

Richard Opsahl-Engen (Key Account Manager), Terje Aamodt Nybakk (servicetekniker) og Linda Halvorsen (kundeservice). Robert Chaston (Key Account Manager) var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


Les mer om dette her:
http://scenemagasinet.no/mer-tradlos-info-fra-sennheiser/
– Vi er et firma, med to fokusområder: Pro Audio og forbrukerprodukter. Music Industri (MI) og installasjon ligger også under Pro Audio. Fordelen for Sennheiser med lokal tilstedeværelse i de nordiske landene og Baltikum er at vi har fått mer kontroll på egen merkevare, og en større satsning på forbrukerprodukter, har Richard Opsahl-Engen tidligere opplyst overfor Scenemagasinet.
Mer om Sennheiser her:
http://scenemagasinet.no/alle-gode-ting-er-tretten-sennheiser-ar/
http://scenemagasinet.no/frekvensskifte-sa-smertefritt-som-mulig/
http://scenemagasinet.no/tradlost-og-pa-oret-fra-sennheiser/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær