Se oss i sosialt media

LLB 2019

LLB 2019: Soundware ser på LLB som et «bransjeparadis»

Publisert

den

FORNEBU, BÆRUM: Soundware Norge er lydavdelingen til Danmon Group Norway AS. Under LLB var det Clear-Com og deres intercom og IP-løsninger som fikk all oppmerksomhet.

«I år er det intercom som er hovedfokuset vårt,» forteller adm. direktør Øivind Iversen og det er derfor de ønsker å presentere Clear-Coms ulike kynseptløsninger.
Under vårt besøk lærer vi at LLB er et «bransjeparadis» for Soundware-teamet.
Opera, kulturhus, teatre er flere av de store arenaene Soundware har designet og levert kommunikasjonsløsninger til.
Soundware har lang erfaring og stor kunnskap om lydbransjen, noe som er inntrykket SCENEMAGASINET får når man vandrer rundt på standen deres.
Soundware opplyser om at produktsortimentet deres er nøye utvalgt og oppbygges og oppdateres hele tiden, så produktene og systemene skal være av den beste kvaliteten.
– Hva ønsker dere å oppnå på LLB?
«Salg!» sier Øivind, «men også mingle rundt med de andre som er her. Man kjenner mange her på messen.»

Øivind Iversen, sjef


Amerikanske Clear-Com har over 50 år bak seg i bransjen, da de startet allerede i 1968. I alle disse årene, med mange teknologiske skifter, har selskapet fokusert på solide løsninger for en lang rekke fagområder: kringkasting, livemusikk, sportssendinger, militære formål, ja, endatil i verdensrommet.
Den norske distributøren Soundware Norges morselskap, Danmon Group Norway AS, er et heleid datterselskap av Dan Technologies A/S.
Danmon Group Norway AS har til ansatte, og flyttet høsten 2018 til moderne lokaler på Bryn i Oslo. Der har firmaet har salg og administrasjon, samt planlegging- og prosjektavdeling, og en service og supportavdeling.
Som en del av et større selskap har Soundware Norge alltid tilgang til ressurser og kompetanse fra kolleger i utlandet. Dette har Soundware Norge gjentatte ganger gjort bruk av gjennom store samarbeidsprosjekter på f.eks. NRK og TV2. Soundware Norge har også designet og levert kommunikasjonsløsninger til flere av de store teatrene i Norge.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær