LEVERANDØR

Nå tror Audiens at de blir enda større

Daglig leder Thorbjørn Danbolt i Audiens Norge AS (innfelt) og selskapets demorom for etterklangsanlegg (AAS). Foto: Audiens Norge AS.

Audiens Norge AS har lansert en emisjon via Folkeinvest som så langt har gitt 3,3 millioner kroner i ny aksjekapital. Samtidig melder selskapet de nå tror de kan omsette for for hele 230 millioner kroner om fire år.

Da selskapet gikk ut med nyheten om folkefinansering i starten av februar, som vi skrev om 18. januar og 12. februar 2021, het det på selskapets investorside:

ANNONSE FRA BOSE:

«Vi budsjetterer Kr. 78 MNOK i 2021 og en årlig vekst som skal gi oss minimum Kr. 200 MNOK i 2025.»

Emisjonen fikk også fokus hos finanspressen, blant annet i Finansavisen 19. februar. Da fikk selskapet henvendelser fra «større investeringsselskap», ifølge en pressemelding, men daglig leder Thorbjørn Danbolt sier at man likevel «valgte å gå veien om mange små investorer gjennom Folkeinvest.»

Nå heter det at de skal «øke omsetningen fra 47 MNOK i 2020 til 230 MNOK i 2025.»

Pr. nå har 59 investorer kjøpt aksjer for over 3,3 millioner kroner, opplyser selskapet. Dersom emisjonen blir fulltegnet vil Audiens selge ca. 1/3 av selskapet til investorgruppen.

Til sammenligning så omsatte Siv Ing Benum AS for 130 millioner kroner i 2019, Scandec Systemer AS for 203 millioner kroner i 2019, mens Bright Norway omsatte for 475 millioner kroner det samme året.

Fra selskapets investorpresentasjon.

«Vi sikter mot å utbetale utbytte allerede fra 2021. Tegningsvinduet er åpent frem til 28.04 på folkeinvest.no» skriver Audiens i en egenannonse på Facebook.

Selskapet skriver videre at de har ambisjon om å bli «Norges ledende aktør innen lyd og bilde».

«2020 var et krevende år og vi ble tvunget til å tenke nytt og effektivisere driften», sier Thorbjørn Danbolt i en pressemelding.

«Men vi valgte å tenke offensivt og se etter nye muligheter i stedet for begrensninger. Vi har bygget selskapet sten på sten i over ti år, og dette er nå første gang vi søker investorer eksternt. Å finne nye investorer gjennom en folkeinvesteringskampanje føltes derfor riktig».

Thorbjørn Danbolt. Foto: John Berge, PRO AV MAGASINET.no ©

Audiens har tre hovedvirksomhetsområder: prosjektering og leverering av profesjonelle lyd- og bilde-løsninger, og etterklangsanlegg AAS. I tillegg har Audiens en egen produksjonsavdeling som designer, produserer og leverer møbler og akustiske innredninger gjennom varemerket AViNordic. Audiens er den eneste bedriften i bransjen som har denne kombinasjonen.

Audiens har i tillegg et 230 kvm stort demorom for etterklangsanlegg (AAS) i sine lokaler på Skedsmokorset. Demorommet er det eneste av sitt slag i Norden.

Selskapet kjører en annonsekampanje for emisjonen på Facebook. (Skjermbilde.)

Selskapets promovideo:

LES OGSÅ MER OM AUDIENS HER:

Audiens tror de vil omsette for 200 millioner kroner om fire år

Audiens på tilbudsfronten. Innbyr til folkefinansering og viser seg frem i promovideo.

Audiens hyret bransjeveteran

Audiens vokser rekordraskt

LLB 2019: Audiens med egne AV-møbler i fullt fokus

Audiens utvider staben

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like