Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Navneskifte for Mediatec

Publisert

den

Fra nå av er Mediatec Norway AS sitt nye navn Creative Technology Norway AS (CT).

Bakgrunnen er at eieren av begge selskapene, amerikanske NEP Group, slår sammen de to tidligere separate datterselskapene. Også i Sverige og Danmark endres Mediatec-navnene til CT.
«Sammen som organisasjon vil vi nå kunne tilby våre kunder komplette, omfattende løsninger for å imøtekomme alle tenkelige behov i Live Events over hele verden,» heter det i en pressemelding.
Mediatec og CT-selskapene har samarbeidet i flere år, i flere verdensdeler, på ulike prosjekter, som eksempelvis sportsendinger, for store internasjonale firma m.v. Hvert av firmaene komplementerer hverandre og vil under ett varemerke bli en «360-graders» tilrettelegger for livemarkedet verden over, fremgår det videre av presseinformasjonen.
«Endringen er bare i navnet, med det samme talentfulle teamet som driver den daglige businessen,» sier Graham Andrews, Global President, NEP Live Events og CEO of the Creative Technology Group.
«Når det er sagt er dette et viktig steg i å bringe våre selskaper sammen, spesielt i Nord-Europa.»

Med over 30 års erfaring i bransjen har Creative Technology (CT) vokst til å bli et av de største audiovisuelle teknologiselskapene i Europa. CT tilbyr avanserte løsninger for bedrifter, underholdning og sportsbegivenheter rundt om i verden. Spesialiteten er lyd, lys, video, rigging og transportbehov for store og små arrangementer. CT er også en global leverandør av Digital Signage med mange kjente detaljhandels- og bilkunder. CT er en del av NEPs globale nettverk med over 4.000 ansatte. CTs nordiske kontor ligger i Gøteborg, Stockholm, Malmø, Åre, Oslo og København.
I Norge ledes selskapet av Stein Strandskogen (Business Unit Manager) og Vegar Strandskogen (Chief technical officer).


Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

september 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær