Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

(+) Nordmann fikk sjefsjobben for Bose Professional i Skandinavia

Avatar photo

Publisert

den

Ronny Nielsen leder Bose i Skandinavia. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no

«Jeg har alltid beundret Bose fra sidelinjen og lagt merke til hvordan Bose jobber.»

Ronny Nielsen (45) startet i den nye jobben i oktober 2019.

Han overtok stilllingen fra Bjørn Erik Hexeberg, som har startet hos Strömberg & Sandell AS.
Ronny Nielsen har over 20 års bransjeerfaring fra Scandec og Sennheiser.

– Jeg kjenner godt til Bjørn Erik som har vært en sentral figur for Bose i Norge og føler vi har mange av de samme verdier og egenskaper, sier Ronny Nielsen til Scenemagasinet.
De siste to årene har Nielsen hatt gleden av å starte opp StarLeaf i Norge med å bygge partnernettverk, sette i gang aktiviteter innenfor markedsføring og landet de første salg på high tech-videokonferanse-systemet til gründerselskapet.
– Det jeg skal gjøre i Bose er først å fremst å ta vare på alt det gode som er etablert, sier den nye Bose-sjefen.
– Vi er så privilegerte å kunne si at vi har lojale partnere og ansatte som har arbeidet med Bose over 25 år. Videre blir det viktig å kunne lede teamet i Skandinavia igjennom alt som måtte komme av satsninger, ressurser og nye produkter innenfor profflyd-segmentet. Det satses stort på Bose Professional om dagen og vi har mye spennende i vente.
Nielsen peker også på at Bose Corporation allerede er meget godt etablert og suksessfulle innenfor konsumentprodukter og lyd til bilindustrien.
– Det som er viktig for meg personlig er å fokusere på det som er bærekraftig og hvor vi med våre produkter, kompetanse og ikke minst personell kan utgjøre en forskjell. Det som vi ofte ser er at lyd brukes som en sentral del av løsninger og kravene til kvalitet bare øker, sier Ronny Nielsen.
Nyansatt nr. 2:
Marius Stegegjerde-Kristiansen (41) er ny Territory Manager i Bose Professional Norge.

Marius har over tjue års erfaring innen lydbransjen. Først og fremst som musikkprodusent/tekniker og eier av studioet Sparkle Sound Studios i Oppegård, men også som konsertlydtekniker. Marius er også en dreven gitarist og deltar i mange ulike bandkonstellasjoner. Han har sin lydteknikerutdannelse fra Norsk Lydskole tilbake i 1999 og hans styrke ligger i romakustikk samt effektive tekniske løsninger innen lyd.
– Stillingen som Territory Manager hos BOSE Professional passer perfekt for en som lever og ånder for god lyd. BOSE har en rekke gode produkter som både låter bra og er banebrytende innen sitt felt. Det er også et firma i stadig endring og vekst. Det er veldig spennende å få være med på å videreføre det gode arbeidet som allerede er gjort, samt få være med å utvikle nye konsepter og samarbeid, sier Marius.
Tredjemann:

Ola Storbråten (47) er ny Territory Manager i Bose Professional Norge.
Ola er oppvokst i «de dype skoger i Nord- Odal» i Hedmark.
Han har jobbet i hele 17 år for belgiske Zenital, innen service, support og salg.
– Jeg har stort sett jobbet med alle produktgruppene til Zenitel som er lydrelatert: intercom, radio og ikke minst PA, forteller Ola.
Hans forhold til BOSE fra tidligere har vært mest hjemmebasert audio.
– Jeg har en rekke produkter for både hjem og hode! sier han.
Ola har en lang karriere som hobbybasert lydtekniker, men har ikke brukt BOSE-produktene innen pro audio ennå.
– Jeg tror BOSE ansatte meg pga min brennende interesse for god lyd og min bakgrunn med gode kundeforhold. Det viktigste for meg nå er å lære meg BOSE sin produktlinje og opprette kontakt med våre forhandlere. Jeg gleder meg veldig til å jobbe i ett spennene firma med helt fantastiske produkter.
Vil du lese de store, grundige artiklene først av alle? Abonner på den trykte utgaven av magasinet:

Denne artikkelen sto opprinnelig på trykk i nr. 7-2019 av SCENEMAGASINET. Den blir lagt som plussartikkel ila. kort tid. For å kunne lese denne, og andre unike bransjesaker, må du heretter ha gyldig abonnement. Det gir deg digitale fordeler og det trykte bladet først av alle tilsendt via Posten.

Bestill abonnement her og få glede av en rekke fordeler når vi snart lanserer vår nye plusstjeneste!
TIPS OSS! Vil du at vi skal skrive om deg, ditt firma, dine produkter, dine ansatte, dine prosjekter? Vi er avhengig av tips. Send oss et tips her! 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær