KORONAVIRUSET

Rammstein innstiller 2020-konsertene

Rammsteins to Trondheim-konserter koronarammes. Bandet prøver å flytte datoene. Foto: Olaf Heine.

Rammstein avlyser i praksis alle planlagte datoer på sin forestående turné, som skulle tatt dem til Granåsen i Trondheim og to konserter i juli.

På hjemmesiden skriver det tyske bandet fredag at på grunn av lokale restriksjoner på grunn av Covid-19 som rammer nærmest alle de planlagte datoene, så kan ikke stadionturneen i 2020 finne sted.

ANNONSE FRA BOSE:

– Vi er i ferd med å sjekke om det er mulig å finne nye datoer, skriver Rammstein, og sier alle billetter forblir gyldige til nærmere beskjed.

Det betyr ifølge TT at man foreløpig ikke refunderer kjøpte billetter. Bandet skulle også spilt på Ullevi i sommer.

– På grunn av de nye nasjonale restriksjonene angående folkesamlinger, vil det dessverre ikke være mulig å kunne gjennomføre konserten med Rammstein som planlagt. Vi jobber på spreng med å få alle detaljer på plass og oppdatert informasjon kommer veldig snart. Alle som allerede har kjøpt billett vil også få informasjon sendt direkte på mail, heter det på Eventims side om Rammstein-konsertene i Trondheim.

Konsertene på Granåsen-arenaen skulle gått av stabelen 26. og 27. jul 2020. Det ble ekstrakonsert etter at arrangør All Things Live solgte 35.000 billetter på en time før jul i fjor. (NTB)

/ Handout
Bilde: E6epYnUay2o
Plakaten til Rammsteinkonsertene på Granåsen.

 

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like