Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Ny 1-chip DLP-projektorer fra Panasonic

Avatar photo

Publisert

den

Spesielt beregnet for lokaler som er sterkt lyssatt, sier Panasonic.

Den nye PT-RZ990-serien av 1-Chip DLP-laserprosjektorer leverer fra august 2020 på det nordiske markedet. Dvs. PT-RZ690/790 kommer i august, mens PT-RZ890/990 leveres i september.
PT-RZ990-serien har lysstyrke på opptil 10.000 lumen og WUXGA-oppløsning
Å lage oppslukende bilder i museer og utstillingsområder kan være utfordrende, på grunn av lysforhold og store åpne områder.
Ifølge Panasonic viser PT-RZ990-serien sin styrke i slike miljøer, gjennom å levere høy kontrast kombinert med sterke og livlige farger, takket være nyeste generasjon 1-Chip DLP-bildeteknologi, og Panasonics Quartet Colour Harmonizer.
Fargeharmoniseringen er en ny fargehjulteknologi med optimalisert optisk design, som presist modulerer lyset fra projektoren i forhold til fargekrav, for å levere et realistisk bilde. Bildet blir automatisk justert i skarpt lys via Panasonics System Dalight View 3-teknologi, for å sikre at utstillinger ser best mulig ut uavhengig av lysforhold.
Serien er enkel å installere via Smart Projector Control, som gir funksjonalitet som linsejustering, inngangsvalg, statusovervåkning og autofokus fra en smarttelefon.
Projektorene støtter ukomprimert 4K/60p inngangssignal via HDMI eller DIGITAL LINK for enkel integrasjon. 4K-signaler er konvertert til projektorens oppløsning (1920 x 1200 punkter) ved projeksjon.
Separate LAN- og HDBase-T DIGITAL LINK-porter frigjør DIGITAL LINK-linjen for video-over-kabel-lengder på opptil 150 meter.
Det er elleve forskjellige tilleggslinser er tilgjengelig som dekker wide throw-distanser fra 0,280:1 til 8,58:1. Dette gir nye kreative muligheter. Kompatible linser inkluderer ET-DLE020 Ultra-Short-Throw Zoom-linsen, som er verdens første UST zero offset-linse med zoom og V/H-justering for installasjon i små rom.
Teknikere kan raskt få bilde uten forvrenginger, gjennom å bruke den innebygde Geometric Adjustment with Free Grid Correction-funksjonen, som muliggjør at områder av et bilde blir omformet eller geometrisk endret. Geometriske funksjoner kan også utvides gjennom oppgraderingssettene ET-UK20 og CUK10.

Pålitelighet er en kritisk faktor for projektorer som ofte er installert slik at de er vanskelig å nå. Den nye serien er utviklet for 20.000 timers vedlikeholdsfri bruk (Red. arm: Rundt dette tidspunktet, vil lysstyrken ha blitt redusert med omtrent 50 prosent), med vedvarende lysstyrke og fargegjengivelse fra et markedsledende støvbestandig optisk system. Bildepresentasjonen er alltid opprettholdt via redundant krets, for å minimere reduksjon i lysstyrke eller fargegjengivelse, i tilfelle en usannsynlig feil ved en diode. Projektorer kan bli konfigurert til øyeblikkelig å bytte over til et reserveinngangssignal, i tilfelle det primære signalet skulle bli forstyrret.
«Med denne serien av projektorer, kan museer og utstillinger levere projeksjoner med et klarere, sterkere og mer oppslukende bilde. Vi bruker våre nyeste innovative fargeteknologier, sammen med mulighet for 4K-bildeoppløsning, for gi en framtidsrettet produktserie», sier Thomas Vertommen, European Product Manager for Panasonic Business.
Han fortsetter: «Med denne forbedrede serien av enheter, fortsetter Panasonic å lede markedet med sine 1-Chip DLP-projektorer».
Basert på en pressemelding.
 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær