Se oss i sosialt media

ARRANGEMENT

Over 130 var med på Scandecs 35-årsdag

Avatar photo

Publisert

den

OPPEGÅRD: Scandec er mer enn «grå, kjedelige bokser», slo salgs-og markedsdirektør Kjell Haukelidsæter fast da han innledet til Scandecs åpne fagdag i anledning 35-års jubileet.

Med daglig leder Knut Øversjøen og lager og logistikksjef Håkon Madsen som kokker for frokost og grillunsjen var det mer enn 130 påmeldte til denne fjerde fagdagen i rekken i løpet av like mange år.

Elisabeth Bøvold hilste alle gjestene velkomne. Her Phi Hung Huynh fra Presentations Data AS. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

De siste årene har Scandec endret seg mye, forklarer Øversjøen, som eier 63 prosent av selskapet via Innblick Invest AS.
Scandec Systemer AS eies igjen av Scandec Holding AS og omsatte for rekordmye i 2018, hele 146 millioner kroner, en klar økning fra å ha ligget på rundt 110 millioner kroner pr. år i flere år før dette.
Håkon Ola Rønning, en av de opprinnelige gründerne fra 1984, er fortsatt med som eier og ansatt i bedriften.

De som kom tidlig fikk solid frokost med egg og bacon. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

– En fagdag som dette er viktig fordi vi ønsker å vise oss frem fra en god side, med produktene og systemene som kundene kan ta og føle på, og få med seg foredrag. Men vi har mest fokus på praktisk bruk og opplæring, sier Øversjøen til Scenemagasinet.
Om endringsprosessen selskapet har vært igjen sier han:
– Vi lever av en rekke leverandører og systemer, men har aldri hatt en bedre samkjørt portefølje enn i dag. Det er vi stolte av. Vi har av og til vært rammet av at leverandørene våre har blitt oppkjøpt og dermed mistet agenturer, men det har vært sjelden vi har mistet de grunnet dårlig jobb fra vår side. Scandec har vært flinke på å snu oss rundt, og nå har vi hatt en generasjonsskifte i bedriften med mange nye, unge ansatte og nye ansatte med god erfaring fra andre steder.

Lydhøre publikummere da salgs-og markedsdirektør Kjell Haukelidsæter innledet om status for Scandec anno høsten 2019. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

Mens Scandec tidligere hadde tre salgsavdelinger er det nå én, som ledes av Roar Birkeland.
Det er også opprettet et kundesenter og nå blir det reelle inne- og uteselgere.
Scandec skal på veien!
– Vi skal være mer synlige hos dere, forhandlerne, og bistå dere. Vi kommer ikke til å trekke kabler, men skal bistå med prosjekteringer og komme på døra. Det er flere år siden sist vi var ute slik, fortalte salgs-og markedsdirektør Kjell Haukelidsæter.
Scandec fortsetter satsingen innenfor profesjonell lyd og audiovisuelle installasjoner, og er nå enedistributør av Panasonic Business-produktene.
– «Alle» vet hvem som selger mye prosjektorer i Norge, men nå har Panasonic ikke bare veldig bra produkter, men også konkurransedyktige priser, sa Haukelidsæter.
Utover dagen var det en rekke grundige seminarer, demonstrasjon av L-Acoustics nye PA, ARCS, og en rekke muligheter til å se og prøve de mange produktene i Scandec-porteføljen.

Daglig leder Knut Øversjøen i Scandec eier 63 prosent av selskapet via Innblick Invest AS. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

Scandec inviterer kundene sine til 35-års bursdagsfest

LLB 2019: Scandecs sosiale møteplass

Pensjonerer seg som 72-åring etter 25 år i Scandec

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær