Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Skeie gir gass, ansetter flere og har fått ny salgssjef.

Avatar photo

Publisert

den

– Det hjelper ikke at Skeie har gode produkter om de er verdens best bevarte hemmelighet!

Det sier Torbjørn Hetland – Skeies nye salgs- og markedssjef.
Han har allerede fått med seg Randi Karin S. Tunheim, Sr. Advisor Auditorium & Education på laget.
Selv har Hetland ansvaret for markedene i Storbritannia og USA, mens Skeie-veteranene Runar Lien er Sr. Advisor Kino & Kultur Norden og Silvio Richter er Salesmanager Germany.
Andre nye ansatte er forretningsutvikler Kim S. Rasmussen og Fredrik Nilson, som fra 1. april kommer med som Salgskonsulent i Skandinavia.
Som vi forstår skal Skeies nye salgsteam satse aktivt, både i Skandinavia og i Europa, men ser også mot andre mulige markeder.
– Det er for eksempel snakk om 2.500 nye kinoer på sikt i Saudi-Arabia, men der er det politiske og kulturforskjeller vi må ta hensyn til. Det gjør at vi må undersøke mer før vi evt. kan vurdere å levere til dette markedet, sier Hetland.
Torbjørn Hetland har blant annet bakgrunn fra Alu Rehab AS, hvor han gjennom femten år var med og bygde opp en liten ny bedrift til et konsern i 100-millionersklassen. Firmaets spesialitet er rullestoler, og dette med å sitte godt og ha mekanisk gode sitteprodukter er erfaringer han tar med seg inn i Skeie.
– Skeie er en utrolig spennende bedrift. Et firma med en god historikk, med god «trackrecord» og gode produkter, men Skeie har manglet folk på salgssiden. Nå får vi tre nye på laget og er på full fart igjen. Alle nye trenger opplæringstid, men det er så mye kompetanse i firmaet, så vi regner det går smertefritt. Vi håper Skeie får tilbake momentet Skeie fortjener, sier den entusiastiske salgssjefen, som startet 1. november 2018.
Den forrige salgssjefen, Carsten Boldrup, startet for litt over et år siden, men ga seg.
– Du skal god tålmodighet for å jobbe i vår bransje. Det er lange prosesser bak før man får et salg enten det er til en kino, kulturhus, utdanningsinstitusjon, med videre, sier Hetland.
– Du er fra Sandnes. Kjente du til Skeie?
– Jeg hadde hørt om Skeie, men hadde ikke noe forhold til de. Jeg visste de produserte møbler, da jeg hadde bekjente som jobbet i produksjonen.

Runar Lien (t.h.) godt plassert i en av de nye stolene hos Bryne kino. Foto: Torunn Sola, KINOMAGASINET.no ©

Skeie starter året med et pang

Her er Skeies nye kinostoler med elektrisk «touch»

Skeie med leveranse til Warner Bros.

Skeie sikret seg muligens ordrer på 4.000 stoler

Skeies mann dro til CinemaCon for å se hva konkurrentene gjør

Skeie med Nordisk Film-kontrakt

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

februar 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Facebook

populær