NYTT OM NAVN, RIKSTEATRET

Sørgmodig farvel med bransjen etter 40 år

Gunnar Hofsøy fra Bakkenteigen Kulturhus med gaven han fikk av teatersjef Tom Remlov under Riksteatrets middag for kulturhusbransjen i DNB-restauranten i Bjørvika i Oslo onsdag 16. august 2017. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

Gunnar Hofsøy fra Bakkenteigen Kulturhus tok farvel med kulturhusbransjen under middagen i DNB-restauranten onsdag 16. august 2017.

– Men kanskje jeg kan starte Teaterets venner i Horten og dermed få komme tilbake, sa Hofsøy, som fikk ta ordet på scenen og fortelle litt om sitt kulturelle liv.

ANNONSE FRA BOSE:

31. august fyller senjaværingen 63 år og han går da av med Avtalefestet pensjon.

Han vil nødig si så mye om bakgrunnen, men sa i talen til kollegene at etter 40 år så forsvant motivasjonen.

– Det ble en endring i ledelsesstrukturen og jobben min ble vingeklippet, sier han til Kulturhusmagasinet etter talen.

Nå skal han nyte sitt otium i Horten hvor han har jobbet helt siden Bakkenteigen Kulturhus ble etablert i 1991.

– Jeg vil helle kose meg enn å slåss videre, sa Hofsøy.

Han skrøt av Riksteatret.

– Jeg har gjort mitt for at teaterinteressen skal blomstre videre i Horten! Det jeg vil savne mest er samarbeidet med Riksteatret, hvor jeg har følt meg inkludert og som en del av familien. Det er sørgmodig å være ferdig.

– Du virker veldig trist i kveld?

– Ja, det er klart. Jeg har vært med så mange år, så nå mister jeg mye av kontakten med alle kollegene og de andre i bransjen. Teaterarrangementene ligger nærmest hjertet mitt. Det har vært spennende å formidle Riksteater- og regionteatrenes forestillinger.

Bakkenteigen kulturhus ligger i tilknytning til Høgskolen i Vestfold og ble tatt i bruk i 1991. I kulturhuset finnes en storsal med 450 sitteplasser.

Gunnar Hofsøy holdt en personlig tale til kollegene i salen. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like