Se oss i sosialt media

FABRIKK & PRODUKSJON

Stage Tec har signert avtale med Avonlyd AS

Avatar photo

Publisert

den

Den tyske mikserprodusenten er spesialister innen kringkastere og teatre. – Vi er veldig stolte av å representere Stage Tec i Norge, sier Edgar Andraa Lien fra Avonlyd AS.

– StageTec har nådeløse miksere, og preamper med utrolig 155dB S/N. Så dersom dette noensinne skulle være et tema, ender diskusjonen der, mener den bestemte trønderen, som høsten 2020 signerte avtalen med Stage Tec Entwicklungsgesellschaft für professionelle Audiotechnik GmbH.
Han mener at Stage Tecs referanseliste taler for seg selv:
Stage Tecs produkter finnes over hele verden i så fremtredende installasjoner som Bolshoi Theatre, Den Norske Opera & Ballett, Vatikanet, britiske BBC, Kreml i Moskva, Beijing olympiske stadion, Berlin Philharmonic, Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf, og forskjellige tyske, sveitsiske, Italienske kinesiske og belgiske kringkastere.
– Vi er glade for å ha funnet en pålitelig og sterk partner i Avonlyd, uttaler Sascha Khelifa, administrerende direktør og salgssjef i Stage Tec.
– Vi vet at Avonlyd er forpliktet til å øke merkevarens anerkjennelse på det norske markedet. Vi gleder oss veldig til å utvide distribusjonsnettverket vårt i Nord-Europa med Avonlyd. Vi har sett at de viser samme nivå av engasjement og profesjonalitet som vi gjør, og ettersom kvaliteten betyr noe for oss begge, er dette partnerskapet veldig lovende, sier Khelifa videre.
Fakta om Stage Tec
Stage Tec Entwicklungsgesellschaft für professionelle Audiotechnik GmbH, med hovedsete i Berlin, spesialiserer seg på utvikling og produksjon av innovativ lydteknologi. Stage Tec ble grunnlagt i 1993 av en gruppe høyt kvalifiserte lyd- og elektroingeniører, og har vokst til et motivert team på 55 ansatte. Mange patenter og utvikling har gitt Stage Tec-produkter en enestående markedsposisjon og vitner om selskapets jevne ytelse.

Bilde fra Avonlyds nettmøte med Stage Tec tidligere i 2020: Opp til venstre: Edgar Andraa Lien (Avonlyd). Opp til høyre: Florian Sitte (Stage Tec). Midten til venstre: Sascha Khelifa (Stage Tec) Midten til høyre: Reinhold Friedrich (Stage Tec). Nederst: Tor Erik L Johansen (Avonlyd).

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær