Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Stolt leverandør

Publisert

den

Avonlyd AS har fått en ny stor fjær i hatten etter å ha halt i land DNT-kontrakten på ny PA.

– Dette er en prosess, og det er beviselig mye arbeide som ligger bak å vinne et anbud i denne skalaen. Installasjonen begynte umiddelbart etter inngått kontrakt, og ble ferdigstilt én måned før satte tidsfrist, sier salgsansvarlig Edgar Lien hos Avonlyd AS.
– Dette må være ny rekord. Vi vet alt om at «the show must go on» og viktigheten av å levere i god tid uten komplikasjoner. Dette er betryggende for alle parter. Det minste vi alle ønsker er det uforutsette. Noe av styrken vår er å ha alt på lager, legger han til.
– Hvorfor ble dere valgt tror du?
– Avonlyd leverte tilbud på lik linje som mange av våre konkurrenter. Etter uendelig mange grundige timer med EASE ble det full score. Hele ti av ti på kriteriene «kvalitet» og «service».
Lien fremhever «VUEpoint beam steering», som aktivt påvirker hvor lyden treffer publikumsområdene med individuell styring av hver enkelt høyttaler. Det var sterke ønsker om å unngå å treffe midtre skillevegg i
«Hovudsalen» hos DNT under mindre forestillinger da dette fører til uønskede refleksjoner tilbake på scenen. Og å unngå å treffe bakre vegg ved større forestillinger. Dette har vi klart å oppnå, sier Lien stolt.
LES OGSÅ:
http://scenemagasinet.no/ni-leverandorer-kjempet-om-ny-pa-for-det-norske-teatret-i-oslo/

Lyddesignerne Vibeke Blydt-Hansen og Morten Jorsett. Foto: Per Mork, SCENEMAGASINET.no ©

Vil du lese de store, grundige artiklene først av alle? Abonner på den trykte utgaven av magasinet.

Denne artikkelen sto opprinnelig på trykk i nr. 5-2019 av SCENEMAGASINET.

Bestill abonnement her og få glede av en rekke fordeler med vår nye plusstjeneste!
TIPS OSS! Vil du at vi skal skrive om deg, ditt firma, dine produkter, dine ansatte, dine prosjekter? Vi er avhengig av tips. Send oss et tips her! 

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær