Se oss i sosialt media

DRIFT

Telenor Arena overlater kokkeleringen til andre

Avatar photo

Publisert

den

Dine In – Telenor Arenas eget selskap avvikles – og stadioneieren vil nå samarbeide med Fursetgruppen om levering av mat og drikke.

– Vi har nå valg å samarbeide eksternt på dette området for å utvikle oss ytterligere, samt at vi vil også samarbeide om å flere arrangement hit til Telenor Arena, forteller markedssjef Morten Hammer hos Euforum AS, eieren av Telenor Arena.
– Dette betyr et markant løft i matopplevelsene i arenaen, sier Kjetil Bell Tveit, kommersiell direktør i Telenor Arena, i en pressemelding.
Telenor Arena forteller at de er «Norges største flerbruksarena». Dette er landets største innendørs arena og har en totalkapasitet på 25.000 mennesker. Arenaen kan vise til en imponerende merittliste innen bl.a. konserter, idrett, corporate events og messer. Telenor Arena kan rigges for arrangementer i alle størrelser og former og til et hvert behov.
Avtalen med Fursetgruppen, om levering av mat og drikke til alle arrangementer, starter 1. januar 2020.

Fra et tidligere arrangement inne i Telenor Arena. Foto: Kilian Munch. Gjengitt med tillatelse fra Euforum AS.


–  Vår oppgave er å skape øyeblikk som er verdt å minnes. Mat og drikke er viktige elementer i arrangementene på Telenor Arena og dette samarbeidet vil gi gjestene våre en enda bedre totalopplevelse. Vi er glade for å få en så profesjonell aktør som Fursetgruppen med på laget og ser frem til å løfte publikumsopplevelsene på arenaen sammen, sier Tveit videre.
Fursetgruppen er en av landets største serveringskonsern med forretningsområdene restaurant, catering, events og kantine. Selskapet driver en rekke anerkjente Oslo-steder som blant annet Festningen Restaurant, Tjuvholmen Sjømagasin, Ekebergrestauranten og Grand Café.
– Vi er stolte av å ha blitt valgt som samarbeidspartner for Telenor Arena. Det blir en spennende utfordring å levere mat -og drikkeopplevelser av ypperste kvalitet til så mange ulike arrangementer som huses her. Men vi elsker nye utfordringer og vi har lang erfaring med events og store arrangementer, sier Gjøran Sæther, administrerende direktør i Fursetgruppen.
Den nye avtalen innebærer servering til bedriftsmiddager, premiumgjester på konserter, samt mat og drikke på messer og øvrige events.

Telenor Arena. Foto: Euforum AS.


Om Telenor Arena:
Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, idrett og familieshow. Telenor Arena er Norges hovedarena når de største internasjonale artister besøker Norge, og har hatt besøk av artister som The Rolling Stones, Justin Bieber, Bruce Springsteen, Metallica, Roger Waters, Andre Bocelli og Drake. Telenor Arena huser også corporate events for 500 til 10.000 gjester og publikums- og fagmesser i ulike formater. I tillegg gjennomføres det en rekke idrettsaktiviteter i arenaen. www.telenorarena.no
Om Fursetgruppen AS
Fursetgruppen er en ledende aktør innen restaurantdrift og servering med over 25 restaurantkonsepter, kantiner og selskapslokaler i stor-Oslo. Selskapet ble grunnlagt av den anerkjente kokken Bjørn Tore Furset i 1997 og har i dag over 500 kokker, servitører, hovmestere og andre servicepersonale. Siden oppstarten har den røde tråden forblitt den samme – et gjennomgående fokus på kvalitet, kompetanse og gjestenes totale opplevelse. www.fursetgruppen.no
http://scenemagasinet.no/7822-2/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær