Se oss i sosialt media

FIRMAPRESENTASJON

Veteraner med ny giv

Avatar photo

Publisert

den

Gutta boys i foajeområdet. Fra venstre: Roger Synstad, Øystein Johnsen, Johan Jacobsson, Jan-Stefan Hansen og Anders Nannestad. Foto: John Berge, PRO AV ©

Et av landets eldste lydfirma har startet på en ny epoke. Nå er de på plass i flunkende nyoppussede lokaler, hvor mye av lydutstyret de selv selger selvsagt er tatt i bruk.

LydRommet flyttet sommeren 2021 fra sine lokaler i Thorvald Meyers gate 7 til Waldemar Thranes gate 86 B, som bare ligger et par steinkast unna, på den andre siden av Akerselven i Oslo.

LydRommets nye møterom er selvsagt spekket med firmaets egne produkter. Her med Jan-Stefan Hansen i en av stolene. Et AMX-styringspanel er plassert utenfor inngangen.

– Dette er mer moderne, hyggelige lokaler, som er tilpasset dagens organisasjon. Det er flottere fasiliteter hvor vi også kan invitere kundene til mer egnede lokaler. Dessuten skal vi ikke legge skjul på at det ga oss kostnadsbesparelser, forteller Jan-Stefen Hansen, salgssjef og teamleder for Pro Audio i Norge, Sverige og Danmark.

Han viser oss rundt om i lokalene, og vi får stadig hilst på blide medarbeidere i full sving. Høsten 2021 var det fullt tempo med endelig mye aktivitet igjen, og endelig var det slutt på hjemmekontor!

Etter at varelageret i Norge heller ikke var nødvendig å oppretteholde, ble behovet for store lokaler ikke-eksisterende. Men serviceavdelingen er i full drift fortsatt og det vil den være fremover, lover LydRommets norske ansatte.

I restauranten Kraft, i byggets øverste etasje, er det installert JBL pendellhøyttalere som er lakkert i interiørarkitektens foretrukne farge. Jan-Stefan Hansen viste oss rundt og lovte å invitere på lunsj en annen dag!

– Hvordan ser dere for dere LydRommets rolle videre?

– Vi skal være en sterk aktør. Med endringene vi har gjort er vi nå finansielt sterke. Eieren vår, Septon Group, har et felles lager for hele Skandinavia. Vi har, som alle aktører i bransjen, merket leverandør og transportkrisen. Det har vært enormt med produkter som vi ikke får tak i, og det er derfor store ordrereserver. Vår jobb går da også ut på å finne løsninger med andre, alternative produkter for kundene. Her har vi heldigvis nå også flere egne merkevarer, som TiGHT AV, forteller Hansen.

Kjærligheten til god lyd gir seg også fysiske utslag. Anders Nannestad er på fritiden også trommeslager for bandet Polyfrenetics. Her er han i LydRommets nye demorom med en JBL LSR705i passiv studiomonitor i fanget. Liten, men med stor lyd!

LydRommet håper og tror at inn i lydfremtiden vil firmaet være en stabil aktør som fortsatt ivaretar sitt renomé som en aktør som har ansatte kjent for god kunnskap om det de selger og med god service, og eget serviceverksted med reservedeler som en stor styrke.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse
Skriv en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær