BEDRIFTSBESØK

Yamaha går mot strømmen

Nå kommer Yamahas menn og servicepartnere nærmere kundene i hele landet: Knut Sandvik (t.v.) og Alexander Rambøl er to av Yamahas menn i Norge.

Yamaha Norge flagger ut en ny retning. Der trendene i samfunnet går mot sentralisering vil Yamaha desentralisere.

– Det stemmer, sier Commerical Audio Manager Alexander Rambøl, til PRO AV MAGASINET, som bringer nyheten ekslusivt.

ANNONSE FRA BOSE:

– 2020 ble ikke som planlagt for noen av oss, heller ikke i vår bransje. Egentlig skulle vi introdusere det nye servicenettverket i Norge våren 2020, men nå fra starten av 2021 er det operativt, sier Rambøl.

Det betyr i praksis at det blir «kortreist» Yamaha-service over hele landet.

I Oslo og omegn er det Rubicon og Konsertsystemer som er Yamaha servicepartner.

På Sørlandet er det Hove Vest i Stavanger, og deretter følger Trondheim Lyd og Lydproduksjon i Tromsø.

Det er også mulig å få hjelp hos Konsertsystemer i både Bergen og Ålesund.

Hva gjelder forbrukerkomponenter, hvor Yamaha også er store, skal dette fortsatt repareres hos Servicekompaniet, som har avdelinger i Oslo og Bergen.

– Tanken vår er at hos alle disse stedene sitter det folk som vet hva en krise er. Her får man hjelp umiddelbart, selv om det ofte er kort tid til showstart, sier Yamhas mann.

Rambøl forteller at hvert servicested vil ha et adekvat lager av ofte etterspurte reservedeler og at det er sertifserte Yamaha-teknikere hos alle firma.

– Lokal, og rask hjelp, er stikkordet her. Vi tror dette blir effektivt. Og så skal vi huske på at det også er et miljøaspekt her, med at vi slipper unødvendig og ofte kostbart hurtigfrakt.

Alexander Rambøl sier at Yamaha er svært fornøyd med de nye samarbeidsavtalene og tror alle nye og kommende brukere av den japanske elektronikkgigantens proffprodukter vil sette pris på dette.

– Vi vil bringe Yamaha enda nærmere brukeren og liker at vi går motstrøms der «alle andre» holder på med sentralisering.

Artikkelen sto opprinnelig på trykk i PRO AV MAGASINET nr. 1-2021.

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like