Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Yamaha styrker det norske teamet

Avatar photo

Publisert

den

Alexander Rambøl fra LydRommet til Yamaha Scandinavia.

– Jeg lette etter kvalitet og en med mye erfaring. Derfor valgte jeg Alexander, forteller Tomas Nylen, Branch Director hos avdelingen som formelt heter Yamaha Music Europe Gmbh Germany Filial Scandinavia.
Alexander Rambøl overtar jobben som Regional Manager etter Viggo Volledal, som har vært sykemeldt en lengre periode.
Fra før av er Knut Sandvik Yamahas mann i Norge, som Key Account Manager og Business Development Manager.
– Mens Viggo har vært inaktiv har både jeg og Knut tatt hånd om Viggos kunder, men det har vært et vakum i den tiden han har vært borte. Vi har hele tiden trodd at Viggo skulle komme tilbake, men slik ble det dessverre ikke, sier Nylen til Scenemagasinet.
Alexander Rambøl får ansvaret for Pro Audio-delen, herunder uteleiebransjen, teatre, kulturhus, kringkasting, installasjon og eventmarkedet, mens Knut Sandvik skal ha hovedansvaret for Pro AV & IT-bransjen.

Fra venstre: Alexander Rambøl, Knut Sandvik og Tomas Nylen hos Yamaha Music Europe Gmbh Germany Filial Scandinavia. Her avbildet under System Designers Conference på 02 Universum i Praha. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


Alexander Rambøl kommer fra og bor på Ørje, ved svenskegrensen, og behersker også det svenske språket.
– Som ansatt i LydRommet hadde du blant annet ansvaret for Yamaha. Hvordan blir samarbeidet videre?
– Vi ønsker å ha LydRommet som en samarbeidspartner videre, på lik linje med våre andre forhandlere. Jeg vil videreføre Yamaha-integrasjonen med de fleste produkter inn mot LydRommet, sier Alexander Rambøl.
På kinomarkedet har Yamaha Unique Digital Nordic som fast leverandør.
– Nå kjenner vi oss forberedt på å gå videre. Nå har vi en fulltallig organisasjon i Norge og øvrige land. Det kommer nyheter fortløpende videre fra oss. Det viktigste for oss er å gi en god service, reperasjon og support overfor våre partnere, og dette vil skje hos LydRommet for ProAudio, mens Servicepartner har en del annet, og vi tilbyr det også ved hovedkontoret i Gøteborg. Vi ønsker oss vekst både på uteleie- og installasjonsmarkedet, sier Tomas Nylen.

Alexander Rambø er nyansatt Regional Manager hos Yamaha Music Europe Gmbh Germany Filial Scandinavia. Her avbildet under System Designers Conference på 02 Universum i Praha. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær