NYTT OM NAVN

Avonlyd utvider i Oslo

Sindre Løvlie Haugen. Foto: Avonlyd.

Sindre Løvlie Haugen er ansatt som prosjektleder fra 1. oktober 2019.

– Sindre har mange års erfaring i samme fag som oss, og ikke minst i fagene vi ikke kan. Dette blir et stort løft for oss, og vi går inn i en ny og spennede fase som totalleverandør, uttaler salgsansvarlig Edgar Andraa Lien, som har vært eneste administrativt ansatte hos Avonlyd AS i Oslo inntil nå.

ANNONSE FRA BOSE:

Sindre Løvlie Haugen er 36 år og har allerede 20 års erfaring, da han faktisk som sekstenåring startet innen LLB-bransjen etter å ha drevet som trommeslager siden barndommen.

I løpet av disse årene har han hatt diverse egne jobber, frilansjobber og jobbet for eventbyråer.

– Senere startet jeg med installasjon, først med lyd – og så har det utviklet seg med også lys, AV og automasjon, forteller Sindre til Scenemagasinet.no.

Fra venstre: Edgar Andraa Lien (salgsansvarlig) og Sindre Løvlie Haugen (prosjektleder) i Avonlyd AS. Foto: Avonlyd.

Tidligere i 2019 var Sindre med og startet opp det Oslo-baserte utleie- og installasjonsfirmaet Main Stage AS.

– Men etter mange år begynnte jeg å kjenne på at jeg ønsket å fokusere mer på det tekniske og utvikle meg videre der, og slippe å kjenne på alt det innebærer å drive et firma. I tillegg har jeg tre barn som også krever sin tid med pappa, så det begynte å føles på tide å se seg om etter en fast jobb som ansatt, sier en åpenhjertig nyansatt Avonlyd-mann.

– Hvordan kjente du til Avonlyd fra før av?

– Vi har jo vært både bekjente og stadige konkurrenter om kundene i Oslo. Den siste tiden har det vært Amadeus fra min side opp mot Vue, mens tidligere solgte jeg Void som da var hovedkonkurrenten til Function-One.

– Hva blir dine viktigste oppgaver i Avonlyd?

– Det blir prosjektledelse, og å tilføre kunnskap til Avon på Nettverk, A/V, automasjon, lys og rigg. Det gir Edgar mulighet til fokusere mer på salg, pluss at Avon blir mye mer en totalleverandør når jeg kommer inn å kompletterer med de tingene som Avon ikke har så mye kunnskap på fra tidligere.

– Hva med Vue kontra mer kjente, tidligere etablerte, PA-merker?

– Vue er et interessant merke som har veldig mye å komme med både som utleie- og installasjonsprodukt. Teknisk sett er det helt i toppklasse. Det er veldig imponerende å se hva Avon har fått til med Vue i Norge.

Les mer om Avonlyd her:

«Overraskende enkelt å få VUE Audiotechnik kjent i Norge»

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like