Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Avonlyd utvider i Oslo

Avatar photo

Publisert

den

Sindre Løvlie Haugen er ansatt som prosjektleder fra 1. oktober 2019.

– Sindre har mange års erfaring i samme fag som oss, og ikke minst i fagene vi ikke kan. Dette blir et stort løft for oss, og vi går inn i en ny og spennede fase som totalleverandør, uttaler salgsansvarlig Edgar Andraa Lien, som har vært eneste administrativt ansatte hos Avonlyd AS i Oslo inntil nå.
Sindre Løvlie Haugen er 36 år og har allerede 20 års erfaring, da han faktisk som sekstenåring startet innen LLB-bransjen etter å ha drevet som trommeslager siden barndommen.
I løpet av disse årene har han hatt diverse egne jobber, frilansjobber og jobbet for eventbyråer.
– Senere startet jeg med installasjon, først med lyd – og så har det utviklet seg med også lys, AV og automasjon, forteller Sindre til Scenemagasinet.no.

Fra venstre: Edgar Andraa Lien (salgsansvarlig) og Sindre Løvlie Haugen (prosjektleder) i Avonlyd AS. Foto: Avonlyd.


Tidligere i 2019 var Sindre med og startet opp det Oslo-baserte utleie- og installasjonsfirmaet Main Stage AS.
– Men etter mange år begynnte jeg å kjenne på at jeg ønsket å fokusere mer på det tekniske og utvikle meg videre der, og slippe å kjenne på alt det innebærer å drive et firma. I tillegg har jeg tre barn som også krever sin tid med pappa, så det begynte å føles på tide å se seg om etter en fast jobb som ansatt, sier en åpenhjertig nyansatt Avonlyd-mann.
– Hvordan kjente du til Avonlyd fra før av?
– Vi har jo vært både bekjente og stadige konkurrenter om kundene i Oslo. Den siste tiden har det vært Amadeus fra min side opp mot Vue, mens tidligere solgte jeg Void som da var hovedkonkurrenten til Function-One.
– Hva blir dine viktigste oppgaver i Avonlyd?
– Det blir prosjektledelse, og å tilføre kunnskap til Avon på Nettverk, A/V, automasjon, lys og rigg. Det gir Edgar mulighet til fokusere mer på salg, pluss at Avon blir mye mer en totalleverandør når jeg kommer inn å kompletterer med de tingene som Avon ikke har så mye kunnskap på fra tidligere.
– Hva med Vue kontra mer kjente, tidligere etablerte, PA-merker?
– Vue er et interessant merke som har veldig mye å komme med både som utleie- og installasjonsprodukt. Teknisk sett er det helt i toppklasse. Det er veldig imponerende å se hva Avon har fått til med Vue i Norge.

Les mer om Avonlyd her:
http://scenemagasinet.no/overraskende-enkelt-a-fa-vue-audiotechnik-kjent-i-norge/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær