Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

CBK utvider staben

Avatar photo

Publisert

den

CBK Distribusjon har ansatt ny produktsjef og to kundeservicemedarbeidere.

Øivind Antonsen er firmaets nye produktsjefansvar innen Audio/Video-segmentet.
Antonsen over 20 års erfaring fra AV-bransjen. Han har erfaring både fra forhandler- og distribusjonsleddet, og kjenner bransjen svært godt. Blant firmaene han har jobbet for er Audiens, EET og i Atea.
I tillegg har Antonsen gode relasjoner til installatører, forhandlere og integratører som opererer i det aktuelle segmentet.
– Vi er veldig glad for å få ha Øivind på laget, og vi er sikre på at han vil ta Audio/Video-segmentet til nye høyder, sier daglig leder Ole Blom i CBK Distribusjon i en pressemelding.
Produktveiledning, oppfølging og rådgivning er viktig i bransjen, og CBK ønsket derfor å forsterke dette elementet gjennom å ansette to nye på kundeservice, forteller Blom.
Shirin Stritzel og Cecilie Brenn er de to nye kundeservicemedarbeiderne. De skal bistå kundene med produktveiledning, ordreregistrering, saksbehandling, anbudsoppfølging og mer. I tillegg vil de få produktansvar innenfor CBKs to hovedsatsningsområder. Shirin vil få ansvar innenfor Audio/Video-segmentet, og Cecilie vil få ansvar innenfor Infrastruktursegmentet.
– Vi gleder oss til å jobbe i en veletablert IT-bedrift og bli utfordret på andre måter enn det vi er vant med fra tidligere, uttaler Shirin og Cecilie.

Severin Aarnes, Commercial Manager i CBK Distribusjon. Foto: Per Mork, PRO AV MAGASINET.no ©


 
Sommeren 2020 flyttet CBK inn i nytt hypermoderne lager i Gneisveien 30 på Skedsmokorset og gjorde samtidig sin hittil største enkeltinvestering i det automatiserte lagersystemet Autostore.
– Nå har vi et skalerbart og kostnadseffektivt lager forberedt for fremtidig videre vekst med Autostore sitt automatiserte lagersystem med svært effektiv distribusjon til hele landet. Høy servicegrad sammen med leveringsdyktighet er en svært viktig faktor i vår bransje, forteller Severin Aarnes, Commercial Manager i CBK Distribusjon.
Samtidig med flytting til nytt lager ble CBK høsten 2020 sertifisert for kvalitetledelse og miljøledelse etter ISO-standardene 9001 og 14001 etter at de i ett års tid arbeidet med å innføre styringssystemet i selskapet.
– De viktigste årsakene til at vi har valgt å innføre og sertifisere et styringssystem for kvalitet og miljø er fordi vi vil sikre lønnsomhet, bærekraftighet og stabilitet, samt forebygge risikoer og redusere kvalitetsmangelkostnader, forteller markedssjef Nikoline Vang i CBK Distribusjon.
I 2020 investerte CBK i en ny PIM-løsning fra Integrasjonsystemer AS som heter FEED med hensikt i å forbedre grunndata på sine egne merkevarer.
– Vi skal benytte FEED for å samle og berike produktdata på først og fremst egne merkevarer for gjenbruk og distribusjon til alle mulige kanaler som blant annet hjemmesider, EFO-basen, Cnet, Webmercs ol., forteller Vang.

I juni 2020 flyttet CBK inn i nytt hypermoderne lager i Gneisveien 30 på Skedsmokorset og gjorde samtidig sin hittil største enkeltinvestering i det automatiserte lagersystemet Autostore. Foto: Per Mork, PRO AV MAGASINET.no ©


 
LES MER OM CBK HER:

Ny giv for CBK – med nytt, automatisert lager og ledelsesendringer

​CBK sikret seg Skandinavia-agenturet på Hisense


 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær