Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Kyrre er Benums nye «anbudsmann»

Avatar photo

Publisert

den

Kyrre Fledsberg går fra jobben som hustekniker for Longyearbyen kulturhus og prosjektleder for flere kulturhus, til å jobbe på den andre siden av bordet, som prosjektleder for Benum.

Fledsberg var med fra starten av da Longyearbyen kulturhus ble planlagt, og jobbet i samarbeid med Rune Håndlykken i Kulturhusplan DA om en lang rekke kulturhus, som Konserthuset Fosnavåg, Kongsberg musikkteater og Oseania.
– I alt er det vel blitt 30-40 forskjellige kulturbygg som jeg har jobbet ut alle de tekniske spesifikasjonene for, i samarbeid med Rune, forteller Kyrre til Scenemagasinet.
Han drev da Lydmix – et enkeltmannsforetak.
Fra 3. juni var han på plass hos Benums hovedkontor i Oslo.

– Hvordan er det å jobbe hos en leverandør kontra å representere kulturhusene?
– Det er egentlig ikke så stor forskjell. Men nå har jeg byttet side fra forhandlingsbordet til salg, det var nok bakgrunnen for at jeg ble ansatt. Det var veldig lett å takke ja til Benum da jeg fikk dette tilbudet.
Kyrre forteller at han hovedsakelig skal skrive anbud på større prosjekter. Flere har gjort dette hos Benum, men med Kyrre får de altså en dedikert mann til jobben andre har delt på tidligere.
– Det er en styrke vite hvordan man tenker fra den andre siden. Jeg har med årene fått god kjennskap til offentlige anskaffelser, som er godt å ta med seg.
– Og nå skal Benum vinne flere anbud?
– Vi ønsker å vinne det vi deltar i, og synes vi har gode produkter som kan passe i disse konkurransene, svarer Kyrre diplomatisk.
– Hva er de største endringene for kulturhusene nå og ti år tilbake?
– Det er mye mindre analog kabling, siden flere kan tilby bedre nettverk. Den største endringen vi har sett er at flere saler bygges med elektroniske etterklangsystem. Det har ikke Bemum nå. Mange nybygg etterspør det.
– Ønsker dere å skaffe dere et agentur?
– Det finnes mange systemer som ikke er etablert i Norge, svarer prosjektlederen hemmelighetsfullt.
Før kulturhuskarrieren startet drev Kyrre Fledsberg også som turnerende tekniker for grupper som CC Cowboys, Ane Brun, med flere.
Kyrre er opprinnelig fra Moss og er utdannet som medieingeniør ved Universitetet i Stavanger.

Nye ansatte? Tips Scenemagasinet om nye stillinger, eller om du skal søke etter folk.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær