Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Shure satser enda mer i Norden

Avatar photo

Publisert

den

Shure ønsker enda større innpass i Norden og har ansatt en Market Development Manager med ansvar for Nord-Europa.

Briten Julian Simpson er mannen som skal stå for dette, med base fra København i Danmark.
Med denne satsningen fortsetter Shure å utvikle sitt marked innen Integrated Systems i Norden, heter det i en pressemelding fra Shure og Benum.
Simpson vil – som det heter – «etablere direkte kontakt med sluttbrukere i regionen for å få en bedre forståelse av hva markedet trenger og ønsker seg», samtidig som han vil «jobbe tett med distributørene i regionen».
Ansettelsen vil styrke Shure sin tilstedeværelse via distributørene i Sverige, Norge, Danmark og Finland, hvor veteranfirmaet Benum representerer Shure i Norge og Sverige.
– Med Julian på laget kan vi styrke Shure sin tilstedeværelse i hele Norden. Dette er spesielt nyttig for oss som representerer Shure i både Norge og Sverige, men det er også selvfølgelig svært nyttig at Integrated Systems-delen av Shure satses på i Norden samlet sett, uttaler Simen Schikulski, som er markedssjef hos Benum Norge.

Simen Schikulski på kontorplassen hos Benum. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


Simpson har tidligere jobbet som tekniker for BBC i London og har en mastergrad fra Cambridge University i Environmental Architecture med fokus på akustikk og lys.
Han har vært medlem av Institute of Acoustics de siste 25 årene og har hovedsakelig jobbet med elektroakustikk.

Julian Simpson. Foto: Shure.


Rob Smith, Senior Director, Global Integrated Systems Sales hos Shure, sier at selskapet anser det «som viktig å vedlikeholde og utvikle det nordiske markedet i samarbeid med sine partnere».
Julian Simpson sier i pressemeldingen at det er «imponerende» å se Shures markedsutvikling, med stadig høyere markedsandel.

Om Shure: Shure ble etablert allerede i 1925 og er en av verdens største produsent av lydutstyr, kjent for kvalitet, ytelse og holdbarhet. Shure produserer mikrofoner, trådløse systemer, in-ear-systemer, hodetelefoner, konferansesystemer og mye, mye mer.

Shure mener at TwinPlex-serien kan passe tetater, kringkasting, foredrag og lignende. Her et illustrasjonsbilde fra et TV-studio. Foto: Shure.


Mer om Shure her:
http://scenemagasinet.no/shure-lanserer-nye-retningsuavhengige-mygger-og-hodeboylemikrofoner/
http://scenemagasinet.no/pa-skolebenken-hos-ehs-med-benum-jon/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær