NYTT OM NAVN

Shure satser enda mer i Norden

S(h)ure thing: Julian Simpson er Shures nye mann med ansvaret for Norden og resten av Nord-Europa. Foto: Shure.

Shure ønsker enda større innpass i Norden og har ansatt en Market Development Manager med ansvar for Nord-Europa.

Briten Julian Simpson er mannen som skal stå for dette, med base fra København i Danmark.

ANNONSE FRA BOSE:

Med denne satsningen fortsetter Shure å utvikle sitt marked innen Integrated Systems i Norden, heter det i en pressemelding fra Shure og Benum.

Simpson vil – som det heter – «etablere direkte kontakt med sluttbrukere i regionen for å få en bedre forståelse av hva markedet trenger og ønsker seg», samtidig som han vil «jobbe tett med distributørene i regionen».

Ansettelsen vil styrke Shure sin tilstedeværelse via distributørene i Sverige, Norge, Danmark og Finland, hvor veteranfirmaet Benum representerer Shure i Norge og Sverige.

– Med Julian på laget kan vi styrke Shure sin tilstedeværelse i hele Norden. Dette er spesielt nyttig for oss som representerer Shure i både Norge og Sverige, men det er også selvfølgelig svært nyttig at Integrated Systems-delen av Shure satses på i Norden samlet sett, uttaler Simen Schikulski, som er markedssjef hos Benum Norge.

Simen Schikulski på kontorplassen hos Benum. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

Simpson har tidligere jobbet som tekniker for BBC i London og har en mastergrad fra Cambridge University i Environmental Architecture med fokus på akustikk og lys.

Han har vært medlem av Institute of Acoustics de siste 25 årene og har hovedsakelig jobbet med elektroakustikk.

Julian Simpson. Foto: Shure.

Rob Smith, Senior Director, Global Integrated Systems Sales hos Shure, sier at selskapet anser det «som viktig å vedlikeholde og utvikle det nordiske markedet i samarbeid med sine partnere».

Julian Simpson sier i pressemeldingen at det er «imponerende» å se Shures markedsutvikling, med stadig høyere markedsandel.

Om Shure: Shure ble etablert allerede i 1925 og er en av verdens største produsent av lydutstyr, kjent for kvalitet, ytelse og holdbarhet. Shure produserer mikrofoner, trådløse systemer, in-ear-systemer, hodetelefoner, konferansesystemer og mye, mye mer.

Shure mener at TwinPlex-serien kan passe tetater, kringkasting, foredrag og lignende. Her et illustrasjonsbilde fra et TV-studio. Foto: Shure.

Mer om Shure her:

Shure har nå «WestEnd»-nivå på minimikrofoner og hodebøyle

På skolebenken hos EHS med Benum-Jon

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like