Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Shure satser enda mer i Norden

Publisert

den

Shure ønsker enda større innpass i Norden og har ansatt en Market Development Manager med ansvar for Nord-Europa.

Briten Julian Simpson er mannen som skal stå for dette, med base fra København i Danmark.
Med denne satsningen fortsetter Shure å utvikle sitt marked innen Integrated Systems i Norden, heter det i en pressemelding fra Shure og Benum.
Simpson vil – som det heter – «etablere direkte kontakt med sluttbrukere i regionen for å få en bedre forståelse av hva markedet trenger og ønsker seg», samtidig som han vil «jobbe tett med distributørene i regionen».
Ansettelsen vil styrke Shure sin tilstedeværelse via distributørene i Sverige, Norge, Danmark og Finland, hvor veteranfirmaet Benum representerer Shure i Norge og Sverige.
– Med Julian på laget kan vi styrke Shure sin tilstedeværelse i hele Norden. Dette er spesielt nyttig for oss som representerer Shure i både Norge og Sverige, men det er også selvfølgelig svært nyttig at Integrated Systems-delen av Shure satses på i Norden samlet sett, uttaler Simen Schikulski, som er markedssjef hos Benum Norge.

Simen Schikulski på kontorplassen hos Benum. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


Simpson har tidligere jobbet som tekniker for BBC i London og har en mastergrad fra Cambridge University i Environmental Architecture med fokus på akustikk og lys.
Han har vært medlem av Institute of Acoustics de siste 25 årene og har hovedsakelig jobbet med elektroakustikk.

Julian Simpson. Foto: Shure.


Rob Smith, Senior Director, Global Integrated Systems Sales hos Shure, sier at selskapet anser det «som viktig å vedlikeholde og utvikle det nordiske markedet i samarbeid med sine partnere».
Julian Simpson sier i pressemeldingen at det er «imponerende» å se Shures markedsutvikling, med stadig høyere markedsandel.

Om Shure: Shure ble etablert allerede i 1925 og er en av verdens største produsent av lydutstyr, kjent for kvalitet, ytelse og holdbarhet. Shure produserer mikrofoner, trådløse systemer, in-ear-systemer, hodetelefoner, konferansesystemer og mye, mye mer.

Shure mener at TwinPlex-serien kan passe tetater, kringkasting, foredrag og lignende. Her et illustrasjonsbilde fra et TV-studio. Foto: Shure.


Mer om Shure her:
http://scenemagasinet.no/shure-lanserer-nye-retningsuavhengige-mygger-og-hodeboylemikrofoner/
http://scenemagasinet.no/pa-skolebenken-hos-ehs-med-benum-jon/

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2022
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Facebook

populær