Se oss i sosialt media

NYTT OM NAVN

Ung lydteknikerveteran er ny sjef for Audiens Norge AS

Avatar photo

Publisert

den

Are Tomter Hansen (41) har tatt steget opp i sjefsstillingen i Audiens Norge AS.
– Jeg er stolt over å bli spurt om å lede selskapet. Jeg har lagt ned veldig mye tid og energi i Audiens, det ble fort hjertebarnet mitt, og jeg liker meg fryktelig godt, sier den nye Audiens-sjefen.

Han overtar etter gründer Thorbjørn Danbolt, som startet Audiens Norge for 20 ås siden – i 1999.
Etter flere år som selvstendig næringsdrivende tok Danbolt steget i 2010 til å danne AS, og siden har selskapet vokst og vokst. Ved inngangen til 2019 er det 20 ansatte.
– Hvordan er det å overta, Are?
– Den jobben som er gjort av de tre gründerne som startet Audiens er fantastisk. Det sier seg selv at når man utvikler en arbeidsplass fra tre til 20 stykker, at man har gjort mye riktig. Å komme inn som daglig leder nå er en takknemlig oppgave. Det handler om å videreutvikle det som er startet.

Deler av Audiens-teamet (fra venstre): Øverst: Thorbjørn Danbolt (daglig leder), Jo Wang (prosjektleder) Bjørn Harald Jensen (produksjonssjef AviNordic), Julie Ulsnes Adolfsson (markedssjef) og Håvard Apeland (Lager og logistikkansvarlig) Nederst: Cathrine Rossbach Heier (Markedsføring Practice Presto), Bjarte Eltvik Thomassen (prosjektleder) og Are Tomter Hansen (Avdelingsleder Fagteamet). Foto: John Berge ©


Are Tomter Hansen kommer opprinnelig fra Hamar og er utdannet ved NISS – Nordisk Institutt for scene og studio – hvor han fullførte i år 2000.
Etter det har han blant annet jobbet som lydtekniker og lyd- og lyssjef for nå nedlagte Rikskonsertene i årene 2002 til 2014.
– En gang lydtekniker, alltid lydtekniker. Jeg har det i blodet, rett og slett. Men det blir mindre aktivt ute i felten nå, siden jeg har påtatt meg lederansvaret, forteller Are Tomter Hansen.
– Jeg gleder meg til å ta fatt i jobben. Vi er en fantastisk gjeng. Vi er en Audiens-familie som vil oppnå noe sammen. Vi har en lidenskap for det vi holder på med, legger han til.

– Jeg gleder meg til å ta fatt i jobben, sier Are Tomter Hansen – ny daglig leder for Audiens Norge fra 1. januar 2019. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


Thorbjørn Danbolt er nå leder i Audiens Group, det nye morselskapet, som skal råde over disse hel- eller deleide selskapene:

• Audiens Norge AS
• Sweetpoint Listening Studios (SPL) (tidl. Audiens Leie)
• Avi Nordic (møbelproduksjon)
• Dicom Partners (apputvikler og nettsider)
• Hazelnut AS (musikk, event, studio)

Thorbjørn Danbolt. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


Les mer om Audiens Norge her via våre tidligere artikler:
http://scenemagasinet.no/sot-start-med-masse-godlyd-og-ros-da-sweet-point-studio-ble-offisielt-apnet/
http://scenemagasinet.no/audiens-norge-inviterer-til-apning-av-sweetpoint-studios/
http://scenemagasinet.no/sweet-point-studios-blir-navnet-pa-audiens-soundlab/
http://scenemagasinet.no/audiens-soundlab-tar-form/
http://scenemagasinet.no/audiens-bygger-demosal-for-etterklangsanlegg/
http://scenemagasinet.no/audiens-har-utviklet-egne-proff-av-mobler/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2023
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær