Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

SCT til CBK

Avatar photo

Publisert

den

CBK har fått et nytt agentur i porteføljen. Nå skal de selge produktene fra Sound Control Technologies (SCT).

Sound Control Technologies, som startet i USA i 1987, er verdenskjent for sine høykvalitets-extenders som leverer strøm, kontroll, IR, lyd og bilde med CAT5e eller CAT6-kabler. Disse extenderene forlenger eksemplelvis avstand mellom sentralenhet og kamera i avanserte videokonferanseløsninger, samt spesialtilpassede oppheng for de samme løsningene. Avstander opp til 100 meter er mulig.

RC7 fra SCT.


SCTs løsninger gjør installasjon av videokonferanse enklere. Ofte er avstanden mellom komponentene i en videokonferanseløsning lengre enn de medfølgende kablene, og ikke sjelden finnes det ikke strømuttak i nærheten av periferenhetene.
Kommunikasjonen er kompleks og omfatter et PTZ-kontrollelement, strømforsyning, videosignal, stemmesporing, IR- og HD-lyd.
Å ta i bruk en skjøteledning for slike anledninger kan være komplisert, og ikke minst kan det være en viss risiko knyttet til dette.
– SCT produkter passer godt inn i CBKs tradisjon med å levere smarte bokser som løser folks utfordringer, sier Andreas Sandvik, Business Development Manager i CBK Distribusjon.

RC7 700 DIRECTOR fra SCT.


Til PRO AV MAGASINET forteller Sandvik at han har vært i dialog med SCT i flere år.
SCT sitt omdømme er allerede godt etablert blant større integreringsselskaper. I Norge hadde SEC Datacom tidligere salgsrettighetene, og står fortsatt nevnt som nordisk leverandør på SCTs offisielle nettside. Dette skal rettes opp på, slik at CBK står nevnt som norsk leverandør.
– Extendere har CBK hatt siden vi startet CBK. Men vi har ikke hatt tilsvarende løsninger som gjør at alt kan sendes over en nettverkskabel for store systemer som Cisco og Polycom, sier Sandvik til PRO AV-bransjens fagnettsted.
– Vi satser hardt på videokonferanseløsninger, og da er det naturlig å ha tilstøtende produkter, til varemerker som Yealink og Stoltzen.
– Det helt spesielle med SCT er at de har skreddersydde løsninger der også mer proprietære og kameraenheter er inkludert. Du slipper å lodde en sekstipins plugg, med de mulighetene for feil det gir og, at du sender strømmen til kameraenheten over netttverkskabel gjør at man slipper elektriker for el-uttak. SCT har også monteringsløsninger som gjør at designet blir mye mer ryddig, sier Sandvik.
CBKs mann medgir at kostnaden for SCT-produktene isolert sett kan virke kostbare, men poengterer at de gir store fordeler i forhold til andre alternativer.

– Man slipper også å tenke på drivere og firmware – det bare fungerer. SCTs extenderkit bør tas med i betraktningen av alle som designer high end videokonferanserom, mener Sandvik.

Remote TableKit Pair v2 fra SCT.


LES MER OM CBK HER:

CBK utvider staben

Ny giv for CBK – med nytt, automatisert lager og ledelsesendringer

​CBK sikret seg Skandinavia-agenturet på Hisense


 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær