NYTT UTSTYR

Nye profesjonelle 4K-skjermer

Illustrasjonsfoto av den nye SQ1H-serien på et kjøpesenter. Foto: Panasonic.

SQ1H-serien lanseres i mars 2021 i 75 og 86 tommers størrelser, melder Panasonic.

De to IPS-skjermene har lysstyrker på henholdsvis 1500 cd/m² og 1200 cd/m². Dette mener Panasonic gjør skjermene ideelle til butikkvinduer og til den nyeste generasjonen av avanserte applikasjoner til detaljhandelen.

ANNONSE FRA BOSE:

Videre kan de brukes i bedriftsmiljøer med skarpt sollys som atriumer, lobbyer eller møtelokaler med glassvegger, der vanlige skjermer ville være vanskelige å se på grunn av gjenskinn fra solen.

Når det er behov for drift døgnet rundt er nøkkelkravene til en profesjonell skjerm at de samlede eierskapskostnadene er lave, at skjermen har et lavt strømforbruk, og at den er fleksibel, heter det i pressemeldingen fra Panasonic.

Illustrasjonsfoto av den nye SQ1H-serien. Foto: Panasonic.

 

SQ1H-serien er utstyrt med lysstyrkesensorer som automatisk justerer bakgrunnsbelysningsnivåene i henhold til lysforholdene med mulighet for tre innstillinger – sterk, moderat og lav. Skjermene har også en egen modus som forlenger produktets levetid ved å justere bakgrunnsbelysningens lysstyrke.

Skjermene har alle premium-funksjonene fra Panasonics eksisterende SQ1-serie. Det inkluderer HDR og BT.2020-emulering, samt 12-segmenters fargestyring som leverer 4K-bilder med skarp kontrast for å kunne fange forbipasserendes oppmerksomhet mest mulig effektivt.

En lang rekke skjerm- og tilkoblingsmuligheter sikrer at innhold enkelt og raskt kan deles via en rekke fremtidssikrede metoder, inkludert mulighet for avspilling av 4K-innhold via USB og visning av bilde i bilde (PiP – Picture-in-Picture). Skjermene inkluderer også en Intel SDM-slot som gjør det mulig å legge til en rekke ulike funksjoner som er nyttige for bedrifter, deriblant en innebygget PC til digital skilting, et 12G-SDI-terminalkort til broadcast og arrangementer, og en mottaker som kan brukes med Panasonics nye trådløse presentasjonssystem PressIT.

SQ1H-serien i bruk i en butikk. Foto: Panasonic.

 

LES MER OM PANASONIC HER:

Panasonic tar opp kampen mot LED

Panasonic + WolfVision = Sant

Ny 1-chip DLP-projektorer fra Panasonic

Tech Day med Panasonic

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like