NYTT UTSTYR

Panasonic med ny familie av LCD-laserprojektorer

Svart versjon av PT-MZ880.

PT-MZ-serien av LCD-laserprojektorer for bedrifts-, utdannings- og utstillingsmarkedet vil bli tilgjengelig fra mai 2021.

Den nye projektorfamilien mener Panasonic Visual Systems Solutions er «perfekt for foredrags-, utdannings- og utstillingsmiljøer.»

ANNONSE FRA BOSE:

PT-MZ880-serien er en oppdatering av PT-MZ770-serien. Den vises frem ved AVID 2021-messen i Lindlar i Tyskland.

Projektorfamilien består av WUXGA-modellene PT-MZ880 (8000 lm), PT-MZ780 (7000 lm) og PT-MZ680 (6000 lm), der alle byr på Multi-Laser Drive Engine som ifølge Panasonic «gir optimal balanse mellom høy lysstyrke, livlig fargegjengivelse og drift med lite vedlikehold.»

Blant funksjonalitet finner vi Edge Blending-funksjon, som muliggjør sømløs visning av bilder spredd over flere skjermer. Serien er også kompatibel med en ny zero-offset Ultra Short Throw-zoomlinse som skal slippes høsten 2021, og den vil passe spesielt for å skape oppslukende seeropplevelser på blant annet museer.

Den nye projektorfamilien har et energiforbruket som er cirka 20 prosent lavere enn for tidligere modeller. Det vaskbare ekofilteret i kombinasjon med en Multi-Laser Drive Engine (med failover-beskyttelse), sikrer opptil 20.000 timer vedlikeholdsfri driftstid.

Projektorene er Crestron Connected-, Art-Net DMX- og PJLink-kompatible, og fremtidssikrede for 4K-signaler. Serien støtter Panasonic Multi-Monitoring & Control Software med funksjoner for Early Warning (ekstrautstyr) for å effektivisere enhetshåndtering og forbedre systemets pålitelighet. Appen Smart Projector Control for kompatible smarttelefoner og nettbrett gir intuitiv kontroll, og gjør det mulig å justere innstillinger selv når projektoren er i standby-modus.

«Den allsidige nye serien av projektorer og det nye UST-zoomobjektivet gjør det mulig for brukerne å være ekstremt kreative med hvordan de tar i bruk tilgjengelige overflater, og de kan levere bilder av enestående kvalitet over en eller flere skjermer i et stort antall ulike miljøer», sier Hartmut Kulessa, European Marketing Manager hos Panasonic Business.

Hvit versjon av PT-MZ880.

LES OGSÅ:

Panasonic tar opp kampen mot LED

Ny 1-chip DLP-projektorer fra Panasonic

Panasonic + WolfVision = Sant

Tech Day med Panasonic

Laserveteranen hos Panasonic

Nye profesjonelle 4K-skjermer

 

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like